Εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Εθελοντική αιμοδοσία από την Περιφέρεια Αττικής

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, από τις 14:00 έως και τις 18:00, στον χώρο του Γυμναστηρίου του πρώην υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός), ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και του Γραφείου Ισότητας της ΕΝΠΕ.

Στόχος είναι η συμβολή στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στη χώρα μας για αίμα.

Είναι γνωστό ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα έλλειψης σε αίμα, αφού χρειαζόμαστε κάθε χρόνο 600.000 μονάδες και μόλις το 5% των ατόμων που θα μπορούσαν να είναι αιμοδότες, τελικά δίνουν αίμα. Για να υπάρχει πάντα διαθέσιμο αίμα θα έπρεπε το 10% του πληθυσμού της χώρας να προσφέρει τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο αίμα.

Στο πλαίσιο λοιπόν της πρωτοβουλίας για εθελοντική προσφορά αίματος η Περιφέρεια καλεί όλους όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη σημαντική αυτή προσπάθεια και να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο ζωής. Λίγα λεπτά ως ένδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ουσιαστικής αρωγής προς όλους εκείνους που έχουν ανάγκη από αίμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet