Μηνιαία συνάντηση Δ. Στεργίου με την εκπαιδευτική κοινότητα
Κοινωνία

Μηνιαία συνάντηση Δ. Στεργίου με την εκπαιδευτική κοινότητα

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, στο δημαρχείο Πεντέλης, η καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν, πέραν του δημάρχου, η αντιδήμαρχος Παιδείας Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασίλειος Κωστόπουλος, η πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρυσούλα Ντούρη, ο διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας, η διευθύντρια Παιδείας,  διευθυντές Σχολείων και εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και της Ένωσης Γονέων.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον προγραμματισμό των συντηρήσεων των σχολικών μονάδων που θα υλοποιηθούν  τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη συγκεντρώσει τα αιτήματα των Σχολικών Μονάδων τα οποία είτε θα προωθηθούν για τη σύνταξη σχετικών μελετών από την Τεχνική Υπηρεσία, είτε θα δρομολογηθούν από τις Σχολικές Επιτροπές, σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Για πρώτη φορά φέτος, όπως ανέφερε ο δήμαρχος, θα συνεχιστεί το Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας και τους θερινούς μήνες για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, με στόχο τη πληρέστερη προετοιμασία των μαθητών αυτών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο δήμαρχος Πεντέλης ευχήθηκε σε όλους «καλό καλοκαίρι», ευχαρίστησε τις απερχόμενες διοικήσεις των σχολείων για την εξαιρετική συνεργασία κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς και είπε ότι εντός του Ιουνίου θα προγραμματιστεί συνάντηση με τις νέες διοικήσεις των σχολικών μονάδων.

Κλείνοντας, τόνισε ότι «η ανάπτυξη συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο και τους διευθυντές των σχολείων είναι ο θεμέλιος λίθος για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των σχολείων αλλά και την ενίσχυση του ρόλου της εκπαίδευσης στον τόπο μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet