Σύσκεψη για τους δασικούς δρόμους με τον Δ. Καμμένο
Αυτοδιοίκηση

Σύσκεψη για τους δασικούς δρόμους με τον Δ. Καμμένο

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 η συνάντηση-σύσκεψη του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, του προέδρου του Συνδέσμου για την Προστασία & Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) Βλάση Σιώμο κι εκπροσώπων των Δήμων Βριλησσίων και Κηφισίας Φικίρη Παναγιώτη και Λιανό Δημήτρη αντίστοιχα, με τον βουλευτή Β΄ Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένο προκειμένου να συνεξεταστεί η δυνατότητα αποκατάστασης των δασικών δρόμων του Πεντελικού από τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΜΟΜΑ). Στη σύσκεψη παρέστη και ο πτέραρχος, εκπρόσωπος της ΜΟΜΑ.

Στη σύσκεψη ετέθησαν τα θέματα που αφορούν στην αποκατάσταση κατ΄ αρχήν της συνδετηρίου δασικής οδού της νοτιοανατολικής με την νοτιοδυτική πλευρά του Πεντελικού, δασικού δρομολογίου Κατσουλιέρη, Πλατανάκια, Λατομείου Μουζάκη, Λατομείο Ράικου, ασφαλτόστρωτου περιμετρικού Νέας Πεντέλης – Κηφισιάς.

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, θα συντάξει Σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης του ΣΠΑΠ με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΜΟΜΑ) για την υλοποίηση του έργου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet