Παρεΐστικο κλίμα στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Τούφας με την Ιωάννα Καρυστιάνη
Πολιτισμός

Παρεΐστικο κλίμα στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Τούφας με την Ιωάννα Καρυστιάνη

Μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση προς τιμήν της συγγραφέως και σεναριογράφου Ιωάννας Καρυστιάνη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουνίου 2015 στο ΚΑΠΗ της Τούφας Χαλανδρίου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από τη Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΑΠΗ και ήταν απότοκος μιας ενδιαφέρουσας διαδρομής στη νεοελληνική λογοτεχνία. Το ταξίδι αυτό ξεκίνησε του Νοέμβριο του 2014 και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου για φέτος.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ είχαν μελετήσει το σύνολο του έργου της Ιωάννας Καρυστιάνη και η συμμετοχή τους στην εκδήλωση ήταν από κάθε άποψη ουσιαστική.

Η Ιωάννα Καρυστιάνη όχι μόνο μίλησε από καρδιάς για τις αφετηρίες και τις δυσκολίες της συγγραφής, αλλά άκουσε με προσοχή και συγκίνηση τα μέλη του ΚΑΠΗ που ξεδίπλωναν τις δικές τους σκέψεις για το έργο της ή διάβαζαν χαρακτηριστικά αποσπάσματα των μυθιστορημάτων της. Η κριτική και τα σχόλια των μελών ξεπερνούσαν κάποιες φορές και εκείνα τα ειδικών.

Ο σπόρος έπεσε… Ήδη η συγγραφέας χάρισε τρία από τα βιβλία της και υποσχέθηκε πολλά ακόμα για την πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη στο ΚΑΠΗ της Τούφας.

Η Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΑΠΗ ευχαριστεί με ανακοίνωσή της την Ιωάννα Καρυστιάνη για, όπως αναφέρεται, «την πολύ ζεστή ανθρώπινη παρουσία της, για το παρεΐστικο κλίμα που δημιούργησε και την προσφορά των βιβλίων της». Ευχαριστεί επίσης τα μέλη του ΚΑΠΗ και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet