Διπλή συνεδρίαση με απολογισμό για το Δ.Σ. Αμαρουσίου στις 23/6
Πολιτική

Διπλή συνεδρίαση με απολογισμό για το Δ.Σ. Αμαρουσίου στις 23/6

Σε διπλή συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, αρχικώς στις 18:00 και έπειτα στις 19:30, στο δημαρχείο της πόλης (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).

Στην ημερήσια διάταξη της πρώτης, τακτικής, συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Διαγραφή και επαναβεβαίωση ορθού ποσού οφειλής ύδρευσης. Υπόθεση: Νεντέλκου Ειρήνη.
  2. Διαγραφές οφειλών από παραβάσεις ΚΟΚ και επαναβεβαίωση σε άλλους χρεώστες (υπόθεση: ARVAL HELLAS S.A.).
  3. Έκδοση παραχωρητηρίων εξοφλημένων ατομικών οστεοθηκών (υπόθεση: Ελευθερία Γκίρκα).
  4. Έγκριση διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την Ασφάλιση Μεταφορικών Μέσων Δήμου Αμαρουσίου.
  5. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 73/2007 ΑΔΣ που αφορά: Επανεπιβολή απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 45 (Αγία Φιλοθέη Αμαρουσίου) ενόψει της υπ΄ αριθμ. 259/2015 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
  6. Ορισμός Εκπροσώπου του Μετόχου «Δήμος Αμαρουσίου» στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας «ΑΘΜΟΝΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. ΟΤΑ».
  7. Ορισμός εκπροσώπου του Μετόχου «ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ.».
  8. Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου, σύμφωνα με το άρθρο 255 του Ν.3463/2006 και ορισμός προέδρου, αντιπροέδρου και της θητείας αυτών.
  9. Καθορισμός ογδόντα (80) ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα κατόπιν σχετικής έγκρισης του υπουργείου Εσωτερικών.
  10. Έγκριση ή μη για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας με τους κοινωνικούς εταίρους που συμμετέχουν στη Σύμπραξη Π.Ε. Βορείου Τομέα με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Αμαρουσίου.
  11. Αποδοχή αιτήματος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας για τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του Δικτύου και μεταφορά της έδρας του σε μεγαλύτερο χώρο από αυτόν που στεγάζεται σήμερα – Μεταφορά του Παραρτήματος Β΄ ΚΕΠ και συγχώνευση με το Κεντρικό ΚΕΠ.
  12. Έγκριση ή μη της υπ΄ αριθμ. 71/2015 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: «Επανέγκριση ή μη θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ (υπόθεση: Πολύζου Μαριγώ)».
  13. Έγκριση ή μη της απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά : Έγκριση ή μη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω του έργου με θέμα «Μελέτη – Κατασκευή – Χρηματοδότηση και Εκμετάλλευση Υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων στο Ιστορικό Κέντρο – Πλατεία Ευτέρπης – του Δήμου Αμαρουσίου».
  14. Έγκριση ή μη της απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά: Έγκριση ή μη χωροθέτησης θέσεων εμποροπανήγυρης πέριξ του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου και συγκεκριμένα επί των οδών Μητροπόλεως, Σαλαμίνος, Γαρδέλη και Φλοίας.

Στη δεύτερη, ειδική, συνεδρίαση θα συζητηθούν το εξής θέμα:

Δημόσιος Απολογισμός πεπραγμένων δημοτικής αρχής έτους 2014.
Απολογιστική τοποθέτηση της διοίκησης σχετικά με την οικονομική και διοικητική πορεία του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος της Δημόσιας Δράσης. Τοποθέτηση των δημοτικών παρατάξεων και δημοτικών συμβούλων. Διατύπωση παρατηρήσεων των κατοίκων και των φορέων της πόλης επί του απολογισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet