Ο Γ. Θωμάκος παρουσίασε το μέχρι σήμερα έργο της διοίκησής του
Πολιτική

Ο Γ. Θωμάκος παρουσίασε το μέχρι σήμερα έργο της διοίκησής του

Σε απολογισμό της πορείας και του έργου της δημοτικής αρχής, εννέα μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων, προέβη ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Κηφισιάς «Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος».

Η παρουσίαση των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής είχε χωριστεί σε 28 ενότητες που αφορούσαν τομείς δράσεις του Δήμου όπως Οικονομία, Κοινωνική Πολιτική, Παιδεία, Καθαριότητα- Ηλεκτροφωτισμός, Περιβάλλον, Τοπική Δημοκρατία κ.ά. Πρόκειται για έναν πρώτο απολογισμό, με τα σημαντικότερα στοιχεία των ενεργειών και του έργου της δημοτικής αρχής,  διαδικασία η οποία θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως έχει δεσμευτεί ο δήμαρχος της πόλης.

Δημόσιος απολογισμός

Όπως ειπώθηκε στον απολογισμό, στα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής συνέβαλαν καθοριστικά όλα τα μέλη της διοίκησης (ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η γενική γραμματέας, οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης, διευθυντές Υπηρεσιών, ειδικοί συνεργάτες κτλ), πολλοί από τους οποίους “εργάστηκαν με αυταπάρνηση για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, ειδική αναφορά έγινε στους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι, στη συντριπτική τους πλειονότητα, εργάστηκαν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της υπηρεσίας, της πόλης και των δημοτών.

Μετά το τέλος της παρουσίασης του απολογισμού ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, καθώς και από τους πολίτες.

Διαβάστε τον Συνοπτικό Απολογισμό Δήμου Κηφισιάς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet