Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 2 Ιουλίου
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 2 Ιουλίου

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Α) Ενημέρωση – συζήτηση σχετικά με το Πεδίον του Άρεως. Β) Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων για την καθαριότητα του Πεδίου του Άρεως. (Εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου).
  2. Έγκριση λήψης μέτρων για τη ρύθμιση της οδικής κυκλοφορίας με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης και της ασφάλειας των διακινουμένων στον κόμβο Λ. Σταυρού – Λαυρίου θέση Βρωμοπούσι Κερατέας στον Δήμο Λαυρεωτικής. (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου).
  3. Έγκριση σκοπιμότητας για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε έρευνα με τίτλο «Χαρτογράφηση και Μελέτη της Χωροχρονικής Κατανομής των Νοσημάτων Αναπνευστικού Συστήματος, Δέρματος και Οφθαλμών κυρίως Αλλεργικής Αιτιολογίας σε Μαθητές (6-12 ετών) και των Περιβαλλοντικών Παραμέτρων στο Θριάσιο Πεδίο». (Εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  4. Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Παπάγου, ημέρα Πέμπτη, της Γ΄ Αθηνών. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Κοροβέσης).
  5. Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Κρυονερίου, ημέρα Τρίτη, της Ζ΄ Αττικής. (Εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Κοροβέσης).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet