Γ. Σταθόπουλος: Σύνεση, ψυχραιμία κι αποφασιστικότητα
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Σύνεση, ψυχραιμία κι αποφασιστικότητα

Ανακοίνωση με την οποία συνιστά “σύνεση, ψυχραιμία κι αποφασιστικότητα” ενόψει του επικείμενου δημοψηφίσματος της Κυριακής εξέδωσε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος. Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:

Το περασμένο Σάββατο η κυβέρνηση, με ψηφοφορία στη Βουλή, απεφάσισε τη διενέργεια δημοψηφίσματος με επίδικο την αποδοχή ή όχι της πρότασης των θεσμών. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί αυτήν την κίνηση ως διαπραγματευτικό μέσο πίεσης και άσκησης πολιτικής, με πρόταγμα και στόχο την Ευρώπη των Λαών.

Η δημοτική Αρχή της Αγίας Παρασκευής, μιας πόλης η οποία έχει επηρεαστεί σημαντικά από τα μέτρα λιτότητας που έχουν ήδη εφαρμοστεί, αντιλαμβάνεται την αγωνία των πολιτών, που ενισχύεται από το κλίμα αβεβαιότητας το οποίο καλλιεργείται από πολλές πλευρές.

Καλούμε τους πολίτες να ενεργήσουν με σύνεση και ψυχραιμία και να μην τους καταβάλει ο φόβος τις μέρες αυτές, ώστε να μπορέσουν υπεύθυνα και αποφασιστικά να διεκδικήσουν το μέλλον τους. Ο αγώνας σήμερα είναι για την επιβίωση, την ανάπτυξη και την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού.

Παράλληλα, η δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής διαβεβαιώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την άρτια διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, με βάση τους νόμους και τις οδηγίες του υπουργείου Εσωτερικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet