Τις ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου ανέλυσε ο Μ. Σφακιανάκης
Κοινωνία

Τις ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου ανέλυσε ο Μ. Σφακιανάκης

Μια εξαιρετική ενημερωτική ομιλία για τους κινδύνους στο διαδίκτυο με τίτλο «Ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου» και εισηγητή τον Μανώλη Σφακιανάκη, υποστράτηγο, διευθυντή Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 με διοργάνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Ελληνογαλλικής Σχολής, στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Στην παρουσίαση του ο κ. Σφακιανάκης μίλησε με στοιχεία για την τεράστια και αλματώδη διείσδυση του  διαδικτύου και των χρήσεων του στην καθημερινότητά μας, για τα θετικά του αλλά και για τους κινδύνους και τις απειλές που κρύβει, ιδιαίτερα για τα παιδιά, καθώς και την αντιμετώπισή τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τον Αγιοπαρασκευιώτη ομιλητή,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος Σπ. Παπαγεωργίου, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτ. Ησαΐας, η διευθύντρια της Σχολής Ζ. Πολυμεροπούλου και ο υπεύθυνος Αθλητισμού Κ. Μπουμπούκης, η πρόεδρος των σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Ν. Μπελεχρή, από το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών Αγίας Παρασκευής η κ. Β. Τσιαμπά, καθηγητές όπως και παιδιά.

Η ομιλία για τους κινδύνους στο διαδίκτυο θα επαναληφθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, τον Σεπτέμβριο μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet