Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Η διχόνοια είναι στο κατώφλι μας
Κοινωνία

Λυκόβρυση Πεύκη 2020: Η διχόνοια είναι στο κατώφλι μας

Έκκληση για ενότητα κάνει η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση Πεύκη 2020 ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Η παράταξη σημειώνει ότι «η εθνική μας ιστορία επαναλαμβάνεται», ότι «η διχόνοια είναι στο κατώφλι μας» και τονίζει ότι «όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Όταν η πατρίδα μας γονατίζει… εμείς τι πρέπει να κάνουμε;

Αγαπητοί συμπολίτες

Περνούμε αναμφισβήτητα καιρούς Αποκαλυπτικούς!!! Η Πατρίδα μας ανεβαίνει στα σίγουρα πια τον Γολγοθά της. Η σταύρωση του Έθνους μας πλησιάζει. Όλα δείχνουν πως τα αδιέξοδα έχουν κατακλύσει τις σκέψεις των κρατούντων και αναζητούν απεγνωσμένα οδούς διαφυγής και θύρες κινδύνου… Ένας ολόκληρος λαός σύρεται να αποφασίσει μέσα στα αδιέξοδα των επιλογών του τον αργό ή τον σύντομο θάνατό του, γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει.

Είναι όμως ιστορικά αποδεδειγμένο πως ο λαός μας στα πολύ δύσκολα τα καταφέρνει καλύτερα από τα πολύ εύκολα! Έχει αποδείξει πως αντέχει και στέκεται όρθιος όταν λυσσαλέοι άνεμοι τον σφυροκοπούν από όλες τις κατευθύνσεις της ύπαρξής του. Με μία προϋπόθεση όμως!!! Να μένει ενωμένος και δυνατός πιστεύοντας πως μόνο με τις δικές του πια δυνάμεις, που αναμφισβήτητα έχει «εν ύπνω», θα τα καταφέρει και πάλι. Είναι η μόνη διέξοδος στα αδιέξοδα που τον περισφίγγουν. Θα κληθούμε την ερχόμενη Κυριακή να πούμε τη γνώμη μας ως κυρίαρχος λαός σε κάτι που τόσους μήνες παρακολουθούμε με αγωνία, αλλά δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του, γιατί απλούστατα δεν κάθισαν οι μεγαλοσχήμονες κάθε κομματικής απόκλισης να μας εξηγήσουν με νηφαλιότητα και περίσκεψη, γιατί απλούστατα ομφαλοσκοπούν στη περιδίνηση των επιλογών τους.

Η μικρή μας πόλη ζει και αυτή τα όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες σε ολόκληρη την Πατρίδα μας και δείχνει προς το παρόν αυτοσυγκράτηση και καρτερία. Οι συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας, βαδίζουν τον ανηφορικό δρόμο του Γολγοθά τους δείχνοντας περίσκεψη περισσή και υπομονή αφάνταστη. Το παρατηρούμε και το χαιρόμαστε αυτό, γιατί σε άλλες περιοχές τα αντίπαλα στρατόπεδα είναι σε θέση μάχης με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Δυστυχώς η διχόνοια η δολερή είναι για άλλη μια φορά στο κατώφλι μας!!! Ανεξάρτητα σε πιο στρατόπεδο έχουμε τοποθετηθεί  την Κυριακή πρέπει να ψηφίσουμε με νηφαλιότητα και προοπτική εθνικής σωτηρίας!!!

Αγαπητοί συμπολίτες

Ας δώσουμε σ΄ αυτόν τον ανηφορικό δρόμο που όλοι μας βαδίζουμε, που φαίνεται πως οδηγεί στη σταύρωσή μας, την ελπίδα της Ανάστασης!!! Είναι κι αυτό μια αποδεδειγμένη ιστορική συνθήκη της φυλής μας που πάντοτε με το όραμα αυτό μεγαλουργούσε!!! Η εθνική μας ιστορία επαναλαμβάνεται. Ας μη τη βγάλουμε αυτή τη φορά από τη νομοτελειακή της πορεία που έχει αποδειχθεί πως οδηγεί στην Ανάσταση! Όλοι μαζί ας το πιστέψουμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

Η Πατρίδα μας και η μικρή μας πόλη και πάλι θα σταθεί στα πόδια της!!!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet