Είμαστε σίγουροι ότι ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος θα κατεβάσει το πανό από το δημαρχείο
Πρόσωπα

Είμαστε σίγουροι ότι ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος θα κατεβάσει το πανό από το δημαρχείο

Στη σελίδα του Δήμου Χαλανδρίου στο facebook διαπιστώνουμε ότι έχει γίνει κοινοποίηση ανάρτησης της κας Έλενας Χριστούλη (αντιδημάρχου Διοικητικών & Οικονομικών του Δήμου) όπου εικονίζεται το δημαρχείο της πόλης με αναρτημένο τεράστιο πανό που αναγράφει «OXI».

Ανάρτηση στο facebook

Είναι γνωστό ότι η δημοτική αρχή του Δήμου Χαλανδρίου στηρίχθηκε από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι, επίσης, γνωστό ότι η παράταξη με την  οποία εκλέχθηκε ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, έχει ταχθεί υπέρ του «όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα.

Ως εδώ, ουδέν μεμπτόν. Υποθέτουμε, ωστόσο, ότι το δημαρχείο μιας πόλης ανήκει στο σύνολο των δημοτών του και όχι μόνο στους ψηφοφόρους του εκάστοτε δημάρχου. Υποθέτουμε, επίσης, ότι ανάμεσα στο εκλογικό σώμα του Χαλανδρίου υπάρχουν ψηφοφόροι που στηρίζουν το «όχι», ψηφοφόροι που στηρίζουν το «ναι» και ψηφοφόροι που συντάσσονται με την πρόταση για «άκυρο».

Άρα, αυτή τη στιγμή, με την επιλογή για την ανάρτηση του πανό με το «όχι» στο δημαρχείο, η δημοτική αρχή διαχωρίζει τους δημότες της, αφού χρησιμοποιεί ένα δημόσιο κτήριο για να προπαγανδίσει τη μία και μόνη θέση, που η ίδια υποστηρίζει.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για μία ατυχή έμπνευση κάποιου ή κάποιων, την οποία ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος θα διορθώσει άμεσα, με εντολή του. Είναι βέβαιο πως αντιλαμβάνεται ότι μπροστά σε μια κρισιμότατη εκλογική διαδικασία, η οποία έχει διχάσει το εκλογικό σώμα, θεσμοί όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν ενωτικά και όχι να… ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet