Οι «Εκκλησιάζουσες»… στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Οι «Εκκλησιάζουσες»… στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Κηφισιάς

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποιείται την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, στις 20:30, στο όμορφο περιβάλλον του αίθριου του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2). Η θεατρική παράσταση του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες», σε μετάφραση και διασκευή της αείμνηστης Νίκης Τριανταφυλλίδη με τη συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας «Μύθος», εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεών του Οργανισμού «Φάρος Ελπίδας» για την ενίσχυση του Συσσιτίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου που συντηρούν 680 άτομα κάθε μήνα.

Αφίσα

Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Ζωή Μασούρα.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Ζωή Μασούρα, Μαρία Δρακοπούλου, Βασίλης, Κουσουνέλος, Στάθης Γεωργόπουλος, Γιώργος Δαρείος.

Πρόκειται για ένα έργο του διαχρονικού Αριστοφάνη που συνάδει με το «σήμερα» και τα προβλήματα που εσαεί αντιμετωπίζει ο τόπος. Μιλά για ίσα δικαιώματα, κοινό ταμείο, ίση κοινωνική μεταχείριση γυναικών και αντρών.

Οι γυναίκες με έξυπνο τρόπο παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους αντιπροσωπεύοντας το νέο αίμα, το καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου και φέρνουν την «ανατροπή».

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 10 ευρώ και θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων. Η συμβολή όλων είναι χρήσιμη ειδικά αυτές τις εποχές.

Οι ενδιαφερόμενοι για κρατήσεις και πληροφορίες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6230919, 210 8087189 και 210 7665336.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet