Συλλυπητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Χαβιάρα
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Γ. Θεοδωρακόπουλου για τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Χαβιάρα

Απεβίωσε αιφνιδίως ο Πευκιώτης Μιχάλης Χαβιάρας, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης καθώς και αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειριζόταν το Κολυμβητήριο και το Θέατρο της πόλης.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Γιάννης Θεοδωρακόπουλος εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Μιχάλη Χαβιάρα, ο οποίος ήταν και κορυφαίο στέλεχος της παράταξης.

Ακολουθεί η συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Άνθρωπος της προσφοράς ήταν ο Μιχάλης Χαβιάρας

Η πόλη μας είναι από σήμερα πιο φτωχή. Ένας από τους πιο γνωστούς Πευκιώτες, ο Μιχάλης Χαβιάρας, δεν υπάρχει πια. Έφυγε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε σύντομες διακοπές στο νησί της Πάρου.

Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο. Πρώτα-πρώτα για την οικογένειά του την οποία υπεραγαπούσε. Και έπειτα για τους φίλους του. Ο Μιχάλης είχε πολλούς φίλους γιατί ήταν αξιαγάπητος. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς. Με πλούσια δράση στην πόλη και με ιδιαίτερο βάρος στα αθλητικά, άφησε την υπογραφή του στον Α.Ο. Πεύκης του οποίου υπήρξε αντιπρόεδρος και ιδρυτής του τμήματος της γυμναστικής. Στον Δήμο υπήρξε αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης που διαχειριζόταν το Κολυμβητήριο και το Θέατρο όπου και άνοιξε νέους ορίζοντες. Σημαντική ήταν η προσφορά του στα πρώτα βήματα του Τοπικού Συμβουλίου Πεύκης, όπου εξελέγη με τεράστιο αριθμό ψήφων.    

Είχα την εξαιρετική τιμή να είναι καλός φίλος μου και στενός συνεργάτης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τον γνώρισα από τότε που δραστηριοποιείτο στην εθνική ομοσπονδία γυμναστικής, της οποίας είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος. Και συνεργαστήκαμε αργότερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Πεύκης. Ο ρόλος του σημαντικός.

Σήμερα στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε με τον Κώστα Μπαλδεράνο το θλιβερό προνόμιο να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για το άσχημο νέο. Το Δημοτικό Συμβούλιο, τις συνεδριάσεις του οποίου παρακολουθούσε πάντοτε, με πρόταση του δημάρχου τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. Ο δήμαρχος και οι συνάδελφοι εξέφρασαν τη λύπη τους για τον χαμό του Μιχάλη. Όλοι θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Η ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, της οποίας ήταν κορυφαίο στέλεχος, εκφράζει στη σύζυγό του Λίνα, στις δυο κόρες του, στους γαμπρούς του και στα εγγονάκια του τα θερμά της συλλυπητήρια.

Για τον τόπο και τον χρόνο της κηδείας θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.  

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Πρώην δήμαρχος Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet