Επιστρέφει στην Κηφισιά ο Γιάννης Χατζηνικόλας
Αθλητισμός

Επιστρέφει στην Κηφισιά ο Γιάννης Χατζηνικόλας

Στο «σπίτι» του, την Κηφισιά, επιστρέφει ο Γιάννης Χατζηνικόλας μετά από μία σεζόν στο Παγκράτι ως δανεικός και ελπίζοντας σε μια επιτυχημένη χρονιά δίχως απρόοπτα.

Ο 20χρονος γκαρντ αποκόμισε πολλά από τη συμμετοχή του στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 και την Εθνική Νέων και πλέον νιώθει έτοιμος να επιστρέψει εκεί που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Ο Γιάννης Χατζηνικόλας όταν δεν παίζει μπάσκετ πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο και εκτιμά πως το δυνατό του σημείο είναι η αξιοποίηση του pick n roll.

Ο παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Κηφισιάς για τα συναισθήματά του, αλλά και αυτά που περιμένει από την Basket League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

Πώς νιώθεις που μετά από έναν χρόνο επιστρέφεις στην Κηφισιά;

Το ότι γυρνάω στην Κηφισιά μετά από έναν χρόνο είναι σαν να επιστρέφω «σπίτι «μου. Στην Κηφισιά άρχισα να παίζω μπάσκετ, να έχω τις πρώτες μου επαγγελματικές μπασκετικές εμπειρίες. Το ευχάριστο είναι ότι ξέρω όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα οπότε πιστεύω δεν θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ. Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να κυλήσει ευχάριστα, χωρίς απρόοπτα και να πετύχουμε ότι στόχους βάλουμε.

Τι θα έλεγες στους φιλάθλους της ομάδας;

Θα ήθελα να τους πω να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι, να μας στηρίζουν με τη φωνή τους και την παρουσία τους κι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε κάθε στιγμή για το καλύτερο δυνατό.

Πώς θα χαρακτήριζες την εμπειρία σου στο Παγκράτι και την Α2 κατηγορία;

Από την παρουσία μου στο Παγκράτι μόνο θετικά έχω αποκομίσει αγωνιστικά. Πήρα αρκετό χρόνο συμμετοχής σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Α2, κάτι που με βοήθησε να «ανδρωθώ » μπασκετικά. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του Παγκρατίου για όλα αυτά που περάσαμε αυτή τη σεζόν.

Πες μας για την Εθνική Νέων.

Με την Εθνική Νέων δυστυχώς καταφέραμε να πέσουμε κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά άλλοθι και δικαιολογίες, όπως ότι είχαμε απουσίες λόγω τραυματισμών,μαθημάτων κ.λπ. Επίσης πολλά παιδιά άργησαν να ενσωματωθούν στην ομάδα λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Όλα αυτά οδήγησαν στο να μαζευτούμε πρώτη φορά μαζί στο αεροδρόμιο χωρίς να έχουμε κάνει προπονήσεις. Σίγουρα πιστεύω όμως ότι έπρεπε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα απ΄ αυτή που δείξαμε γιατί με ότι συνέβη αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Γενικά ήταν μια ακόμα σημαντική εμπειρία, η οποία θα με βοηθήσει στη συνέχεια.

Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο μέσα στο παρκέ;

Μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι είμαι καλός στις καταστάσεις του pick n roll. Μου αρέσει να διαβάζω την άμυνα και να πασάρω την κατάλληλη στιγμή στον ελεύθερο παίκτη, αλλιώς να σκοράρω.

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Στον ελεύθερό μου χρόνο πηγαίνω στη σχολή μου, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων). Αλλά κυρίως προτιμώ να βγαίνω με φίλους χαλαρά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet