Ροή Ειδήσεων
Περιφέρεια Αττικής: Πρόστιμα 122.500 ευρώ για παραβάσεις σε κυλικεία και επιχειρήσεις κοντά σε σχολεία Περιφέρεια Αττικής: Πρόστιμα 122.500 ευρώ για παραβάσεις σε κυλικεία και επιχειρήσεις κοντά σε σχολεία Μονιμοποίηση συμβασιούχων και νέα εργασιακά δικαιώματα ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ Μονιμοποίηση συμβασιούχων και νέα εργασιακά δικαιώματα ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών στο επίκεντρο της συνάντησης του Μ. Ψυχάλη με τη Δ. Μιχαηλίδου Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών στο επίκεντρο της συνάντησης του Μ. Ψυχάλη με τη Δ. Μιχαηλίδου Λ. Κυρίζογλου: «Κόκκινη γραμμή» για την ΚΕΔΕ η κάλυψη του λειτουργικού κόστους των Δήμων Λ. Κυρίζογλου: «Κόκκινη γραμμή» για την ΚΕΔΕ η κάλυψη του λειτουργικού κόστους των Δήμων Εκτός ημιτελικών ο ΑΟΠ Κηφισιάς μετά την ήττα από τον Μίλωνα (0-3) Εκτός ημιτελικών ο ΑΟΠ Κηφισιάς μετά την ήττα από τον Μίλωνα (0-3) Περιφέρεια Αττικής: Πρόστιμα 122.500 ευρώ για παραβάσεις σε κυλικεία και επιχειρήσεις κοντά σε σχολεία Περιφέρεια Αττικής: Πρόστιμα 122.500 ευρώ για παραβάσεις σε κυλικεία και επιχειρήσεις κοντά σε σχολεία Μονιμοποίηση συμβασιούχων και νέα εργασιακά δικαιώματα ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ Μονιμοποίηση συμβασιούχων και νέα εργασιακά δικαιώματα ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών στο επίκεντρο της συνάντησης του Μ. Ψυχάλη με τη Δ. Μιχαηλίδου Η ενίσχυση των κοινωνικών δομών στο επίκεντρο της συνάντησης του Μ. Ψυχάλη με τη Δ. Μιχαηλίδου Λ. Κυρίζογλου: «Κόκκινη γραμμή» για την ΚΕΔΕ η κάλυψη του λειτουργικού κόστους των Δήμων Λ. Κυρίζογλου: «Κόκκινη γραμμή» για την ΚΕΔΕ η κάλυψη του λειτουργικού κόστους των Δήμων Εκτός ημιτελικών ο ΑΟΠ Κηφισιάς μετά την ήττα από τον Μίλωνα (0-3) Εκτός ημιτελικών ο ΑΟΠ Κηφισιάς μετά την ήττα από τον Μίλωνα (0-3)

Νότια Αφρική: 200 μεταλλωρύχοι κινδυνεύουν

Νότια Αφρική: 200 μεταλλωρύχοι κινδυνεύουν

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης σε μεταλλείο στη Νότια Αφρική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, στις στοές βρίσκονται παγιδευμένοι περίπου 200 μεταλλωρύχοι.

Πρόκειται για εγκαταλελειμμένο ορυχείο χρυσού έξω από το Γιοχάνσεμπουργκ, που λειτουργούσε παράνομα.

Πτώση βράχων προκάλεσε την κατάρρευση τοιχωμάτων και παγίδευσε τους εργάτες. Με τις αρχές έχει έρθει σε επαφή μια ομάδα 30 ατόμων από αυτούς, που ενημέρωσαν ότι στα έγκατα της γης βρίσκονται παγιδευμένοι περίπου 200 εργάτες συνολικά.

Πηγή: www.bankwars.gr

Δημοφιλή άρθρα