Η Μόνικα στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς
Πολιτισμός

Η Μόνικα στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς

Η Μόνικα φιλοξενείται στα «Μενάνδρεια 2015» του Δήμου Κηφισιάς, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:00, στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς.

Η Μόνικα Χριστοδούλου, γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Τραγουδάει και παίζει πιάνο, κιθάρα, σαξόφωνο, ακορντεόν και τύμπανα.

Το πρώτο άλμπουμ της «Avatar» κυκλοφόρησε το 2008 και το δεύτερο «Exit» ακολούθησε το 2010. Και τα δύο άλμπουμ έγιναν πλατινένια.

Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το Ηρώδειο, το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2010 και 2011 – τη δεύτερη χρονιά ως headliner).

Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη σύνθεση της μουσικής για τη θεατρική παράσταση «Αδερφοί Καραμάζοφ» στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.

Στo πλαίσιo της φετινής της περιοδείας, η ταλαντούχα Μόνικα φιλοξενείται στα «Μενάνδρεια», τον καλλιτεχνικό θεσμό που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Κηφισιάς, για να δώσει μια μοναδική παράσταση, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Εισιτήρια

Τιμές εισιτηρίων:

  • Γενική είσοδος: 12 ευρώ
  • Ειδικές ομάδες: 5 ευρώ
  • Προπώληση: 10 ευρώ

Προπώληση: viva.gr, Pvblic, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Media Markt.

Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς: Λεωφ. Κηφισίας 192, Κηφισιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet