Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης καλεί τους πολίτες του Δήμου να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Mόνο Μπροστά. Για να κερδίσουμε το Αύριο

Συμπολίτες – συμπολίτισσες.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου μας απευθύνεται σε όλες και όλους μπροστά στις επερχόμενες εκλογές και σας καλεί «με λογισμό και μ΄ όνειρο» να στηρίξετε την ΕΛΠΙΔΑ συνέχισης μιας φιλολαϊκής πολιτικής που δείγματά της απτά έχουμε κατά την επτάμηνη διακυβέρνηση της χώρας.

Μετά από μια δύσκολη και επώδυνη συμφωνία/μνημόνιο που όμως:

  • είναι ανοιχτή σε συνεχείς διαπραγματεύσεις,
  • είναι πολύ καλύτερη από τις δυο προηγούμενες (θυμίζουμε: εξασφαλισμένη τριετή χρηματοδότηση, μειωμένα πρωτογενή πλεονάσματα, μειωμένα επιτόκια, ρύθμιση χρέους).

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει ένα παράλληλο πρόγραμμα:

  • Για την παραγωγική ανασυγκρότηση μέσα από συνεργατικά σχήματα και μορφές κοινωνικής και συνεταιριστικής οικονομίας.
  • Για το ξεπέρασμα των δυσμενών επιπτώσεων της συμφωνίας.
  • Για τη διατήρηση και μη ακύρωση των νόμων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, τις 100 δόσεις, την επαναπρόσληψη των παυθέντων καθηγητών, καθαριστριών, σχολικών φυλάκων, διοικητικών υπαλλήλων, την καταπολέμηση της ανεργίας, την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, της Παιδείας, της Ενέργειας, των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, των Εργασιακών Σχέσεων, τη μη δήμευση των κατοικιών, την απαλλαγή από τη μέγγενη του αγγλικού δικαίου, την αρχή καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, το άνοιγμα της ΕΡΤ, την προστασία του περιβάλλοντος, των Δομών Αλληλεγγύης… και τόσα ακόμη που κατακτήθηκαν αυτό το επτάμηνο.
  • Για να μην επανέλθει εκδικητικά το παλιό φθαρμένο διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα (για… άχρηστους δημόσιους υπαλλήλους μίλησε ο κος Μεϊμαράκης!).
  • Για να μην περάσουν τα σχέδια του GREXIT με νέο μνημόνιο και υποβαθμισμένο εθνικό νόμισμα που επιδιώκει ο κ. Σόιμπλε.
  • Για να αρχίσει η διαπραγμάτευση που επιβάλλαμε για τη διευθέτηση και απομείωσή του, κατά κοινή πια ομολογία, μη βιώσιμου χρέους.
  • Για να χρησιμοποιηθούν τα εκατομμύρια ευρώ που κερδίσαμε στις διαπραγματεύσεις για την ανάπτυξη με οικολογικούς όρους, όπως και εκείνα του ΕΣΠΑ, για τους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται και όχι για τον πλουτισμό των συγκεκριμένων έξι (6) μεγαλοεργολάβων, εμπλεκόμενων με παλαιοκομματικές πελατειακές σχέσεις με την εκάστοτε εξουσία.
  • Για να μην χαθεί η ΕΛΠΙΔΑ ανατροπής της κυρίαρχης νεοφιλελεύθερης πολιτικής και οι ρωγμές που καταλυτικά δημιουργήσαμε στην Ευρώπη, η ΕΛΠΙΔΑ που έχουμε δημιουργήσει στις προοδευτικές συνειδήσεις των πολιτών όλου του κόσμου.

Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους σας και, ιδιαίτερα, στους απογοητευμένους από εσάς, τους διστακτικούς, τους αποχωρήσαντες από το Κόμμα μας, τους προβληματισμένους, και σας καλούμε να σκεφτείτε ψύχραιμα την πολιτική σημασία αυτών των καίριων εκλογών για το αύριο της πατρίδας μας.

Σας καλούμε να στηρίξετε το ανοικτό στοίχημα συνέχισης μιας φιλολαϊκής πολιτικής που δείγματά της έφερε, μέσα στις πιο αντίξοες και εκβιαστικές συνθήκες, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet