Δωροεπιταγές για σχολικά είδη προσέφεραν τα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δωροεπιταγές για σχολικά είδη προσέφεραν τα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης»

Τριάντα δωροεπιταγές αξίας 30 ευρώ έκαστη για την αγορά ειδών συναφών με τη σχολική περίοδο πρόσφεραν τα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης» σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου και τις Κοινωνικές Δομές του σε πολίτες του Δήμου που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ενόψει της σχολικής χρονιάς 2015 – 2016.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Βιβλιοπωλείων, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την ευαισθησία των βιβλιοπωλείων «Ευριπίδης».

Οι οικογένειες στις οποίες δόθηκαν οι επιταγές ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο & Κοινωνικό Φαρμακείο). Η επιλογή των οικογενειών έγινε βάση κριτηρίων που προέκυψαν από την εξέταση κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων. Οι ωφελούμενες οικογένειες μπορούν να εξαργυρώσουν τις δωροεπιταγές στα καταστήματα «Ευριπίδης» μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ευχαριστεί τα Βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης» με την ακόλουθη επιστολή:

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαριστώ τα βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης» για την ευγενική προσφορά δωροεπιταγών για σχολικά είδη σε παιδιά ευαίσθητων κοινωνικά οικογενειών. Ελπίζω τέτοιες ενέργειες έμπρακτης αλληλεγγύης να βοηθήσουν στην από κοινού αντιμετώπιση των πιο ακραίων συνεπειών της κρίσης που βιώνει η χώρα και οι πολίτες τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet