Διαβούλευση για την αξιοποίηση του χώρου στο Τρίγωνο Φραγκοπούλου
Ποιότητα Ζωής

Διαβούλευση για την αξιοποίηση του χώρου στο Τρίγωνο Φραγκοπούλου

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη διαβούλευσης για την αξιοποίηση του αθλητικού χώρου στο «Τρίγωνο Φραγκοπούλου» στην Κάτω Κηφισιά.

Στον χαρακτηρισμένο ως αθλητικό χώρο έχει ήδη εγκριθεί και εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για κατασκευή κλειστού κολυμβητήριου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου. Η διοίκηση του Δήμου ζητά την άποψη των πολιτών για την αλλαγή ή μη των σχεδίων και του μελλοντικού έργου από κλειστό κολυμβητήριο σε κλειστό γήπεδο (μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ κ.ά.) για άθληση σωματείων και πολιτών.

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους πολίτες και φορείς να παρουσιάσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους για το πώς επιθυμούν να αξιοποιηθεί ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος.

Η ηλεκτρονική διαβούλευση ξεκινά από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, μέσω του site του Δήμου Κηφισιάς. Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επωνύμως, σε ηλεκτρονική μορφή. Τυχόν ανώνυμες απαντήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. Οι απαντήσεις πρέπει να υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Δημόσια διαβούλευση με τα αθλητικά σωματεία θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18:00, στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, αίθουσα «Βασίλειος Γκατσόπουλος» (Διονύσου & Μυρσίνης).

Δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες θα διεξαχθεί την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18.30, στον ίδιο χώρο.

Ακολουθούν οι προτάσεις που έχουν τεθεί σε διαβούλευση:

Δείτε την Πρόταση Νο1.

Δείτε την Πρόταση Νο2.

Δείτε την παρουσίαση των έργων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet