Παρουσίαση του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Παρουσίαση του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΠΕΑΠ

Ξεκινά το νέο Θεατρικό Εργαστήριο του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης για την περίοδο 2015-2016 και το Νομικό Πρόσωπο παρουσιάζει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, στις 18:00, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», το δημιουργικό έργο που πρόκειται να διεξαχθεί στα μαθήματα.

Το νέο Θεατρικό Εργαστήριο θα προσφέρει μία ευρεία γκάμα μαθημάτων που αφορούν στο θέατρο, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τη θεατρική τους παιδεία, να εκπαιδευθούν στην υποκριτική και να παρακολουθήσουν μία σειρά τόσο θεωρητικών όσο και τεχνικών θεατρικών μαθημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα επικεντρωθούν σε βασικές αρχές της υποκριτικής, της θεατρικής κίνησης, της εκφοράς του λόγου, στους θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς, τη σωματική έκφραση, τη δραματουργική ανάλυση έργου, και την προετοιμασία για το ανέβασμα μίας παράστασης.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς και των γειτονικών Δήμων, που θέλουν να πειραματιστούν με την τέχνη του θεάτρου, να εμβαθύνουν και να συμμετέχουν στη μαγική και δημιουργική πορεία μίας παράστασης, από την ανάγνωση του έργου έως την παρουσίασή του.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΠΕΑΠ, καθημερινά 9:00 – 17:00, στον αριθμό τηλεφώνου 210 6140612.

Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης»: Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου, Πεύκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet