Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Ενότητα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο
Πολιτική

Λυκόβρυση – Πεύκη 2020: Ενότητα σε εθνικό και τοπικό επίπεδο

Αναφερόμενη στην ανάγκη χάραξης κοινής εθνικής πολιτικής για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας, η δημοτική ομάδα Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 προτείνει κάτι αντίστοιχο και για τα τοπικά δρώμενα, προτείνοντας τη συνάντηση όλων των δημοτικών παρατάξεων της πόλης, με πρωτοβουλία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Στην ανακοίνωσή της, η δημοτική ομάδα αναφέρει τα εξής:

Είναι αλήθεια ότι η πατρίδα μας ζει αυτές τις ημέρες τον προεκλογικό πυρετό που, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, γίνεται όλο και πιο έντονος. Οι κομματικοί σχηματισμοί όλων των αποχρώσεων προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους πως πρεσβεύουν ό,τι καλύτερο για τον τόπο, με την προσδοκία ότι οι επιλογές τους θα βγάλουν την πατρίδα μας από το τούνελ της απελπισίας και της απογοήτευσης.

Είναι όμως επίσης βέβαιο ότι οι κομματικοί αυτοί σχηματισμοί δεν έχουν πια περιθώρια επιλογών να εφαρμόσουν τα πολλά υποσχόμενα προεκλογικά τους προγράμματα, διότι είναι μονόδρομος η εθνική μας πορεία. Ή μένουμε στην Ευρώπη ή επιλέγουμε την έξοδό μας από αυτήν!

Έτσι οι κομματικές επιλογές των Ελλήνων ψηφοφόρων είναι οριοθετημένες και αυστηρά καθορισμένες πια, χωρίς περιθώρια ελιγμών και στείρων και ανεφάρμοστων προεκλογικών υποσχέσεων. Αυτή η παραδοχή όμως γεννά τη σκέψη ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι,ανεξάρτητα από τι σχηματισμό θα ψηφίσουν, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιλέξουν ανθρώπους πια που, μέσα από τα πολιτικά κόμματα στα οποία εκτιθενται, κάνουν την προσδοκώμενη διαφορά. Διότι είναι βέβαιο ότι σε κάθε κομματικό σχηματισμό υπάρχουν εκλεκτές προσωπικότητες με γνώση, ήθος και πραγματική διάθεση άδολης προσφοράς στη πατρίδα, που λοιδωρείται και εμπαίζεται καθημερινά, δέσμια της μοίρας της.

Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να αναζητήσουμε σ΄ αυτές τις εκλογές, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουμε (βέβαια φέτος είναι με λίστα) γιατί είναι νομοτελειακή ανάγκη πια για τον τόπο να στελεχωθεί το εθνικό μας κοινοβούλιο από τέτοιες προσωπικότητες, που όλοι μαζί, με πνεύμα συλογικής εθνικής ευθύνης, θα βγάλουν την Ελλάδα μας από την αγκαθωτή της πορεία, που όλους μας μας ματώνει και μας συνθλίβει.

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στα δημοτικά μας δρώμενα! Όλες οι δημοτικές παρατάξεις έχουν ανθρώπους όπως ακριβώς τους περιγράψαμε πιο πάνω, αρκεί να ψάξουμε να τους βρούμε και να τους επιλέξουμε να στελεχώνουν τα Δημοτικά μας Συμβούλια, που μέχρι τώρα έχουν γίνει αρρένες άγονων παραταξιακών διαξιφισμών και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ έχει μείνει γράμμα κενό και ανεφάρμοστη επιδίωξη.

Οι τοπικές μας κοινωνίες δεν έχουν ανάγκη από πολλές παραταξιακές ομάδες, αλλά απο στελέχη με γνώση και εμπειρία, εργατικότητα και συλλογική νοοτροπία.

Ήρθε η ώρα να σκύψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάνω από τα προβλήματα της πόλης μας, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να συνεργαστούμε όλοι και με την ευκαιρία αυτή καλούμε όλες τις παρατάξεις σε μια συνάντηση με πρωτοβουλία του δημάρχου, να συζητήσουμε επιτέλους ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Τα Δημοτικά μας Συμβούλια θα αποκτήσουν το χαμένο τους κύρος και την εμβέλεια παραδοχής από όλους τους πολίτες, όταν στελεχωθούν από συμπολίτες μας πιστούς στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο ΕΓΩ, που μέχρι τώρα έχει απογοητεύσει την τοπική μας κοινωνία, τα προβλήματα της οποίας δεν περιμένουν, αλλά απαιτούν ρηξικέλευθες και επιτακτικές λύσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet