“Ντέρμπι” μεταξύ Μ. Πάγκαλου και Μ. Πατούλη για το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης
Πρόσωπα

“Ντέρμπι” μεταξύ Μ. Πάγκαλου και Μ. Πατούλη για το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης

Η άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης και ο αγώνας για να εξασφαλιστεί η ανανέωση της αδειοδότησής του προκαλεί πολιτικές τριβές στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, μετά και την εμπλοκή στο «παιχνίδι» του γειτονικού Δήμου Αμαρουσίου (Δήμος Αμαρουσίου: Δίκαιη & επωφελής η συμφωνία για το Στάδιο Πεύκης).

Βασικός «επιθετικός παίκτης» της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που αντιτίθεται στη μαρουσιώτικη πρόταση για κάλυψη μέρους του κόστους των απαιτούμενων εργασιών με αντάλλαγμα τη χρήση του αθλητικού χώρου και από αθλητικά σωματεία του Αμαρουσίου, αναδεικνύεται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ριζοσπαστική Ανατροπή.

Ο κ. Μανόλης Πάγκαλος δεν σπεύδει μόνο να «κόψει την κατεβασιά» του γειτονικού Δήμου στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, αλλά περνά και στην αντεπίθεση, μιλώντας ανοιχτά για «παιχνίδι εξουσίας της οικογένειας Πατούλη» (Μ. Πάγκαλος: Παιχνίδι εξουσίας οικογένειας Πατούλη στο Δημοτικό Στάδιο), πετώντας ουσιαστικά το γάντι στην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ (Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός) Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ «υπερασπίζεται την εστία της», κάνοντας λόγο για «δίκαιη και επωφελή συμφωνία» μεταξύ των δύο Δήμων, προσθέτοντας ότι κάποιοι επιχειρούν να επιτεθούν στην οικογένειά της (Μ. Πατούλη: Παίζονται μικροπολιτικά παιχνίδια με τη λειτουργία του Σταδίου).

Όπως όλα δείχνουν, το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης εξελίσσεται σε «τοπικό ντέρμπι», με αμφίρροπη εξέλιξη κι ενδιαφέρουσες «φάσεις» και στις δύο «περιοχές».

Ας ελπίσουμε, μόνο, το τελικό αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι, να λειτουργήσει υπέρ της διάσωσης ενός σημαντικότατου για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης αθλητικού χώρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet