«Παιχνίδι με τον παππού και τη γιαγιά» στο ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

«Παιχνίδι με τον παππού και τη γιαγιά» στο ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου), το Α΄ τμήμα του ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με το 3ο Νηπιαγωγείο (Χέλμειο) Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015.

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες της Ομάδας Ζεύξης και Αλληλεγγύης μεταξύ των Γενεών του Α΄ τμήματος, με υπεύθυνη ομάδας την εργοθεραπεύτρια Λαμπρινή Οικονομίδου, ξεκίνησαν τη χρονιά με μία γιορτή στον κήπο του ΚΑΠΗ, με τους μικρούς μαθητές του Χέλμειου Νηπιαγωγείου. Με πολύ κέφι και περίσσεια αγάπη μίλησαν στα παιδιά για τα δικά τους παιδικά χρόνια, τους έδειξαν παιχνίδια που οι ίδιοι έπαιζαν μικροί και έπαιξαν μαζί τους ξανανιώθωντας πάλι παιδιά.

Στη συνέχεια τα μέλη της ομάδας προσέφεραν στα παιδιά γλυκά, καθώς και μικρά δωράκια που έφτιαξαν οι γιαγιάδες. Μικροί και μεγάλοι ένιωσαν μεγάλη χαρά από αυτή την επαφή, το παιχνίδι και την επικοινωνία μεταξύ τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας Αντ. Γκίνη, οι νηπιαγωγοί του Χέλμειου Νηπιαγωγείου Βάσ. Τζιντάνου και Υβ. Γερουλάνου, η πρόεδρος και ο Γραμματέας της Επιτροπής μελών του ΚΑΠΗ Φωτ. Λάντα και Νίκ. Νέζης αντίστοιχα, πολλές γιαγιάδες και παππούδες του ΚΑΠΗ  και γονείς των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet