Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στις 13 Οκτωβρίου
Αυτοδιοίκηση

Παράσταση διαμαρτυρίας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στις 13 Οκτωβρίου

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015, στις 11:00 το πρωί, στο υπουργείο Εργασίας, με αφορμή δέσμευση της κυβέρνησης να καταργήσει τα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα για τους εργαζόμενους στους δήμους.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. το έκανε πάλι το αντεργατικό θαύμα της. Στη συνάντηση των υπουργών οικονομικών στο Eurogroup η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να προχωρήσει στην κατάργηση των Βαρέων στους εργαζόμενους των δήμων. Πρακτικά σημαίνει ότι αυτομάτως στους συναδέλφους στην αποκομιδή, στη διαλογή, στην επισκευή και τη συντήρηση των μέσων καθαρότητας κ.λπ., τους προσθέτουν 9 χρόνια τουλάχιστον παρά πάνω εργασίας δρομολογώντας ταυτόχρονα και την κατάργηση του επιδόματος των 150,00 ευρώ. Και όλα αυτά με πρόσχημα τη διάσωση των ταμείων.

Αυτή είναι η ανάπτυξη που μας ετοιμάζουν, αυτός είναι ο εκσυγχρονισμός της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. να πεθαίνουμε στο σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου.

Φτάνει ως εδώ. Να σημάνει ξεσηκωμός, σε κάθε αμαξοστάσιο, σε κάθε υπηρεσία. Αρκετά τους αφήσαμε να παίζουν με τις ζωές μας προκειμένου να διασφαλίσουν τα κέρδη της εργοδοσίας. Οργανώνουμε τον αγώνα μας, αντιστεκόμαστε, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, μέσα από συσκέψεις ανά χώρο δουλειάς, απαιτούμε μαζικές γενικές συνελεύσεις. Απαιτούμε να μην πειραχτεί τίποτα από τα ΒΑΕ αντιθέτως να επεκταθεί η λίστα.

Καλούμε τα Σωματεία των Δήμων, τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 13-10-2015, στις 11:00 το πρωί, στο υπουργείο Εργασίας. Να δώσουμε απάντηση στις επιδιώξεις της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εργοδοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet