Δύσκολες… εξετάσεις έχει μπροστά της η Ελισάβετ Πετσατώδη στην Αγ. Παρασκευή
Πρόσωπα

Δύσκολες… εξετάσεις έχει μπροστά της η Ελισάβετ Πετσατώδη στην Αγ. Παρασκευή

Από τις δυσκολότερες (αν όχι τη δυσκολότερη) αποστολές της παρούσας περιόδου της δημοτικής Αρχής Αγίας Παρασκευής έχει μπροστά της η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Στο αμέσως επόμενο διάστημα η κα Ελισάβετ Πετσατώδη έχει να χειριστεί σειρά σοβαρών ζητημάτων, αλλά και να βάλει τις βάσεις για σημαντικά έργα υποδομής που χρειάζεται η πόλη.

Από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που «πνίγουν» την Αγία Παρασκευή και τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το ζήτημα η υπό σύσταση διεπιστημονική επιτροπή, μέχρι την τακτοποίηση των περιπτέρων, αλλά και τον συνετισμό ορισμένων απείθαρχων πολεοδομικά καταστηματαρχών και από την κατάρτιση του νέου Τεχνικού Προγράμματος, εν μέσω 3ου μνημονίου έως τον συντονισμό για την υλοποίηση σημαντικών έργων που πρόκειται να προωθηθούν στην πόλη από την Περιφέρεια, η αντιδήμαρχος θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, αλλά και για να αποφύγει να βρεθεί στο «στόχαστρο» των «πυρών» της μειοψηφίας.

Και μιλάμε για μία μειοψηφία που, είτε σε επίπεδο μείζονος, είτε σε επίπεδο ελάσσονος, «δεν χαρίζει κάστανα» και «περιμένει στη γωνία» τη διοίκηση του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η παράταξη του οποίου -είναι αλήθεια- στο παρελθόν, ως μειοψηφία, σήκωνε κι εκείνη ψηλά τον… πήχη της κριτικής.

Το σίγουρο είναι ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Παρασκευής αυτή τη νέα δημοτική περίοδο μόνο πληκτικές δεν θα είναι…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet