Λεωνίδας Λάζος: Τολμηρή πρόταση!
Πρόσωπα

Λεωνίδας Λάζος: Τολμηρή πρόταση!

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Λάζος πολλές φορές γίνεται στόχος επιθέσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, καθώς συνηθίζει να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στις τοποθετήσεις του. Όμως, εξίσου πολλές φορές, οι προτάσεις του ξεπερνούν τα στενά όρια του Δήμου και δείχνουν ότι, αν μη τι άλλο, έχει καλές ιδέες για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μία από αυτές εξέφρασε και στην έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, στις 31 Μαρτίου, στη συζήτηση για τη δημιουργία εργοστασίου αεριοποίησης στον Πεντελικό. Εκεί, συμπληρώνοντας την εισήγηση των 14 δημοτικών συμβούλων που είχαν την πρωτοβουλία για τη σύγκλιση του Συμβουλίου, ο κ. Λ. Λάζος πρότεινε να δεσμευτεί το Δ.Σ. στα μεγάλα περιβαλλοντικά θέματα να ζητεί τη γνώμη των πολιτών, μέσω τοπικού δημοψηφίσματος, αξιοποιώντας τη σχετική δυνατότητα που παρέχει ο “Καλλικράτης”.

Βέβαια, από τη μία η έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε στην αίθουσα συνεδριάσεων και από την άλλη το γεγονός ότι μάλλον έπιασε… απροετοίμαστους τους συναδέλφους του, η πρόταση δεν… προχώρησε. Είναι πιθανότατο, πάντως, με το πείσμα που τον διακρίνει, να επαναφέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τότε ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet