Συμπολιτεία: Εμπαθής αντικατάσταση Ν. Κοσμοπούλου στην Οικ. Επιτροπή
Πολιτική

Συμπολιτεία: Εμπαθής αντικατάσταση Ν. Κοσμοπούλου στην Οικ. Επιτροπή

Με ιδιαίτερα σκληρό ύφος καταδικάζει η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης την επιλογή της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να αντικαταστήσει την κα Νατάσα Κοσμοπούλου, δημοτική σύμβουλο της Συμπολιτείας, από την Οικονομική Επιτροπή λόγω απουσιών. Στη σχετική ανακοίνωση, αφού επισημαίνεται ότι η κα Ν. Κοσμοπούλου προσκόμισε ιατρικά έγγραφα με τα οποία δικαιολογούνταν οι απουσίες της, χαρακτηρίζεται ως “αρρωστημένη εμπάθεια” η επιμονή του δημάρχου στην απόφασή του, με την οποία μάλιστα διαχώρισαν τη θέση τους τρεις σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία:

Η εμπάθεια και η εκδικητικότητα της διοίκησης Στεργίου φάνηκε για μια ακόμα φορά. Είπαμε, δυστυχώς, ο άνθρωπος στα 70 του χρόνια δεν αλλάζει!!

Η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου να αντικαταστήσει από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής την κα Νατάσα Κοσμοπούλου, γνωστή για την προσφορά της στην πόλη μας, παρότι δικαιολόγησε με χαρτί ιατρού τις απουσίες της, δείχνει για μια ακόμα φορά την αρρωστημένη εμπάθεια του κ. Στεργίου και των περισσότερων συμβούλων του, εναντίον του Μανώλη Γραφάκου και των συνεργατών του.



Η εμπάθεια αυτή, κορυφώθηκε στην περίοδο 2010 – 2014 με ένα πρωτοφανή πόλεμο λάσπης, συκοφαντιών και δυσφημιστικών αναφορών κατά του Μανώλη Γραφάκου. Παρά το γεγονός ότι η λασπολογία του κ. Στεργίου έπεσε στο κενό και ο Μανώλης Γραφάκος δικαιώθηκε πανηγυρικά για το έργο του, εν τούτοις ο κ. Στεργίου συνεχίζει με ενέργειες διχαστικές και εμπαθείς, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ποιότητα τον χαρακτήρα του.



Η χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) του ενέργεια, απλώς πιστοποιεί τα παραπάνω.



Ευτυχώς  υπήρξαν τρεις σύμβουλοι της πλειοψηφίας που διατήρησαν στον συγκεκριμένο θέμα την αξιοπρέπειά τους και διαχώρησαν τη θέση τους από τη διοίκηση Στεργίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet