Παραμένει το ασθενοφόρο στην Αγ. Ιωάννου
Κοινωνία

Παραμένει το ασθενοφόρο στην Αγ. Ιωάννου

Σε ανακοίνωση προέβη ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς σχετικά με την τοποθέτηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με μόνιμη βάση στην Αγία Παρασκευή και συγκεκριμένα στο σημείο επί της οδού Αγίου Ιωάννου 7-9.

Επιθυμώ να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής ότι, με στόχο τη διασφάλιση παροχής επείγουσας ιατρικής φροντίδας και μεταφοράς σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας, άμεσα όταν παραστεί ανάγκη, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξακολουθεί να έχει ως βάση την Αγία Παρασκευή (Αγίου Ιωάννου 7-9).

Δεδομένου ότι υπήρξαν στο παρελθόν αναληθή δημοσιεύματα περί δήθεν απομάκρυνσης του ασθενοφόρου από το ως άνω σημείο βάσης του τα οποία πιθανόν να δημιούργησαν αγωνία και ανησυχία στους πολίτες, επισυνάπτεται το έγγραφο από το Γραφείο Αντιπροέδρου της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ, το οποίο λάβαμε στις 28/3/2014, σε απάντηση σχετικής επιστολής από το Γραφείο Δημάρχου.

Καλώ τους πολίτες, προκειμένου να ενημερώνονται αντικειμενικά και υπεύθυνα για όποιο θέμα τους απασχολεί, να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τηλ.213 2004500.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Ζορμπάς
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Επισυνάπτεται το έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσίας ΕΚΑΒ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet