Σύσκεψη του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης ενόψει χειμερινής περιόδου
Κοινωνία

Σύσκεψη του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης ενόψει χειμερινής περιόδου

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, υπό τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός ενόψει της χειμερινής περιόδου και συζητήθηκαν προβλήματα, ελλείψεις και λύσεις στην αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων κυρίως.

Επίσης διατέθηκε χρόνος στους εκπροσώπους του ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού Προστασίας) για να αναπτύξουν τις θέσεις τους σχετικά με την αντιμετώπιση των σεισμών και συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου ως το τέλος του χρόνου ειδικά για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου σεισμού.

Συμμετείχαν στη σύσκεψη και ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Μελισσίων Ηλίας Τσουχνικάς, ο τοπικός αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μελισσίων Γιώργος Βορέας.

Παρευρέθησαν στη σύσκεψη εκπρόσωποι του 9ου και 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, του Αστυνομικού Τμήματος Μελισσίων, της Τροχαίας Κηφισιάς, εκπρόσωποι του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού Προστασίας, του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης και οι αρμόδιοι Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet