Ρουμάνοι δημοσιογράφοι ενημερώνονται για το Κέντρο Γυναικών Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι ενημερώνονται για το Κέντρο Γυναικών Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση του επιστημονικού προσωπικού του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Χαλανδρίου με πολυπληθή ομάδα Ρουμάνων δημοσιογράφων.

Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι συμμετέχουν στη χώρα τους σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα κατάρτισης, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας στη Ρουμανία, για την ισότητα των Γυναικών στην απασχόληση. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας ενδιαφερόμενοι για ζητήματα και δράσεις που αφορούν ευρύτερα τη θέση της γυναίκας.

Ο Δήμος Χαλανδρίου στον οποίο λειτουργεί ένα από τα πιο δυναμικά Κέντρα δέχθηκε να τους παράσχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας και αντιμετώπισης καθώς και για τα αποτελέσματα που έχουμε στο πλαίσιο αυτών των δομών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015, στις 10:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, στην οδό Παπάγου 7.

«Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παρευρεθείτε και να συμβάλλετε με την παρουσία σας στην πληρέστερη ενημέρωση, καθώς και στις αναγκαίες πολιτικές που χρειάζονται για τη συνέχιση τέτοιων δομών», αναφέρει στη σχετική πρόσκληση ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet