Στην εκδήλωση βράβευσης του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου» η αντιδήμαρχος Ρ. Χαλιώτη
Αθλητισμός

Στην εκδήλωση βράβευσης του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου» η αντιδήμαρχος Ρ. Χαλιώτη

Στην  εκδήλωση βράβευσης του «Καλύτερου Μαραθωνοδρόμου» του Κόσμου για το 2015, που διοργάνωσε, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, ο ΣΕΓΑΣ και η Ένωση Διεθνών Μαραθωνίων (AIMS), εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Παρουσία εκπροσώπων από τον πολιτικό και αθλητικό χώρο, τιμήθηκαν με τα βραβεία καλύτερων μαραθωνοδρόμων ο Τζιρμέι Τζεμπρεσλασιέ (χρυσός Παγκοσμιονίκης), ο Έλιουντ Κιπτζόγκε (καλύτερη επίδοση της χρονιάς), η Γκλαντίς Τζερόνο (καλύτερη επίδοση της χρονιάς) και η Μάρε Ντιμπάμπα (Χρυσή Παγκοσμιονίκης). Επίσης απονεμήθηκαν και τα Ειδικά Βραβεία της AIMS και του ΣΕΓΑΣ σε διεθνείς Μαραθωνίους και προσωπικότητες.

Τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, μαζί με τα θερμά συγχαρητήριά του για τη σημαντική πρωτοβουλία βράβευσης των κορυφαίων μαραθωνοδρόμων του κόσμου, μετέφερε στους διοργανωτές Κώστα Παναγόπουλο και Mr. Paco Borao,  η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.

Η αντιδήμαρχος έδωσε τα συγχαρητήριά της για την απονομή βραβείων, που αναδεικνύουν -όπως ανέφερε- το κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσωπο των αγώνων, εκφράζοντας την ολόθερμη υποστήριξη του  κου Πατούλη στην ανάπτυξη του Κινήματος του Μαραθωνίου, ενώ αναφερόμενη στον Μαρουσιώτη Σπύρο Λούη, τον πρώτο Ολυμπιονίκη Μαραθωνοδρόμο των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, σημείωσε ότι «το αθλητικό πνεύμα και τα ολυμπιακά ιδεώδη για τα οποία αγωνίστηκε αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη και για τις επόμενες γενιές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet