Για άλλους 2 μήνες παρατάθηκε η σύμβαση 80 εργαζόμενων στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Για άλλους 2 μήνες παρατάθηκε η σύμβαση 80 εργαζόμενων στον Δήμο Αμαρουσίου

Την παράταση της οκτάμηνης σύμβασής τους για άλλους δύο μήνες ανακοίνωσε σε 80 εποχικούς εργαζομένους ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης,

Στη συνάντηση ενημέρωσής τους για τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου να είναι εφικτή η συνέχιση της εκτέλεσης των καθηκόντων τους μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος τόνισε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ότι «θεωρεί όλους τους υπαλλήλους συνεργάτες και μέλη της οικογένειας των εργαζομένων του Δήμου» και επανέλαβε «τη βούλησή του για εξασφάλιση σταθερής απασχόληση σε κάθε εργαζόμενο».

«Στόχος μας ήταν ανέκαθεν και παραμένει η εξασφάλιση μόνιμης απασχόλησης και αξιοποιώντας και τις δυνατότητές μου ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, μέσα από συγκεκριμένες θεσμικές παρεμβάσεις προς την κυβέρνηση θα επιδιώξουμε να προκύψουν οφέλη συνολικά για τους εργαζομένους Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Να γνωρίζετε ότι η προσπάθειά μας προς αυτή την κατεύθυνση είναι συνεχής και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι η κυβέρνηση που έχει αρμοδιότητα να θεσμοθετεί, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για όλους τους εργαζομένους μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Γιώργος Διδασκάλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet