Με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Χ. Ανδήρας
Πολιτική

Με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Χ. Ανδήρας

Με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Ανδήρας, εκπρόσωπος της νέας και δημιουργικής γενιάς της Λυκόβρυσης. Επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας και με σπουδές στη γεωλογία δήλωσε παρών στο δημόσιο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λυκόβρυση, όπου οι γονείς του εγκαταστάθηκαν πριν από 50 και πλέον χρόνια.

«Έχοντας τις ίδιες αγωνίες για το μέλλον της πόλης μας με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο συμμετέχω σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που είναι πέρα και επάνω από κόμματα και μηχανισμούς. Οι αρχές και οι επιδιώξεις της νέας και ανεξάρτητης παράταξης με εκφράζουν απόλυτα. Για μένα επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι κατεβαίνουμε για πρώτη φορά. Είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» τόνισε ο Χρήστος Ανδήρας.

Και πρόσθεσε:

«Μιλήσαμε αναλυτικά με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για τα θέματα της Λυκόβρυσης. Διαπίστωσα το πραγματικό ενδιαφέρον του για να δοθούν λύσεις και προχωρήσαμε».

Και κατέληξε ο κ. Χ. Ανδήρας:

«Ο δήμος μας αυτά τα δύσκολα χρόνια θέλει δήμαρχο άνθρωπο που να ξέρει, να θέλει και να μπορεί. Το έργο του στην Πεύκη αποτελεί την καλύτερη εγγύηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet