Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 42η Eπέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος, από την Κυριακή έως τη Δευτέρα.

Οι κυκλοφοριακές αυτές ρυθμίσεις θα κορυφωθούν την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και Λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ», θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ).

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής παρακαλούνται οι οδηγοί από την Κυριακή έως και την Τρίτη να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση στους χώρους των εκδηλώσεων και την Τρίτη στις οδούς της διαδρομής της πορείας και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet