Ρακί, μεζέδες και χορός στη Γιορτή Τσικουδιάς των Κρητών Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ρακί, μεζέδες και χορός στη Γιορτή Τσικουδιάς των Κρητών Αμαρουσίου

Στη Γιορτή Τσικουδιάς που πραγματοποίησε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στο μήνυμά του προς τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, ο δήμαρχος συνεχάρη την Ένωση Κρητών για την πρωτοβουλία και απευθυνόμενος στον πρόεδρο Κ. Σηφάκη, σημείωσε ότι «ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες όπως αυτή που φέρνει κοντά τους Κρήτες και κρατά ζωντανή την κρητική παράδοση».

Από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, ο πρόεδρός της Κ. Σηφάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την παρουσία του και την, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, πολύ καλή συνεργασία.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα κρητικό γλέντι με τον Φωκά Μουρτζάκη, τον Νίκο Καραβυράκη και το συγκρότημά τους, αλλά και χορούς από τα τμήματα του Συλλόγου.

Στη διάρκεια της γιορτής, κρητικοί μεζέδες συνόδευαν την παραδοσιακή απόσταξη από το ρακοκάζανο του Συλλόγου.

Παρόντες στη γιορτή ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λευτέρης Μαγιάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet