Τα προβλήματα του Ν. Αμαρουσίου συζήτησαν δήμαρχος & Σύλλογος Ν. Μαρούσι
Κοινωνία

Τα προβλήματα του Ν. Αμαρουσίου συζήτησαν δήμαρχος & Σύλλογος Ν. Μαρούσι

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη είχε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι», στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας, Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Καρλαύτης, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γεώργιος Ζήκος, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση των θεμάτων καθημερινότητας που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Στα αιτήματα που έθεσε ο πρόεδρος Ζάκος Χατζηγιαννάκης και τα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με την αναβάθμιση των υποδομών, ο δήμαρχος Αμαρουσίου διευκρίνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι «προχωρούν οι μελέτες για τις παρεμβάσεις στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών μεταξύ των οποίων είναι και η ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομιών, ενώ στον σχεδιασμό προβλέπεται η κατασκευή πεζοδρομίων από τη μία πλευρά της Μεσογείων από την οδό Ειρήνης έως και την οδό Αναξαγόρα».

Αναφορικά με την κυκλοφοριακή μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις περιοχές Ν. Αμαρουσίου και Πολυδρόσου ειπώθηκε ότι «μετά την ολοκλήρωσή της τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει διαβούλευση του μελετητή με τους κατοίκους και συλλόγους της περιοχής πριν λάβει την οριστική της μορφή».

Επίσης στο ζήτημα που ετέθη για την απορροή των ομβρίων υδάτων, επισημάνθηκε ότι «η μελέτη είναι έτοιμη και αναμένεται η διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς γα να προχωρήσει το έργο, ενώ θα εντατικοποιηθεί η προσπάθεια για την ενίσχυση της καθαριότητας».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δέχθηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τις θερμές ευχαριστίες του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. για την ανταπόκριση και το αμέριστο ενδιαφέρον του στα ζητήματα της περιοχής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet