Οξεία κόντρα μεταξύ διοίκησης κι Άγγελου Νταβία για το ΠΕΔΥ Χαλανδρίου
Κοινωνία

Οξεία κόντρα μεταξύ διοίκησης κι Άγγελου Νταβία για το ΠΕΔΥ Χαλανδρίου

Άλλο ένα πεδίο οξείας αντιπαράθεσης μεταξύ της διοίκησης του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία, Άγγελου Νταβία, δημιουργήθηκε με αφορμή σχόλιο του τελευταίου στο blog Στην Πλατεία σχετικά με το μέλλον του ΠΕΔΥ Χαλανδρίου και τη στάση της δημοτικής Αρχής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου:

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΑΒΙΑ

Αν και συνήθως δεν ασχολούμαστε με τέτοιας αισθητικής και αξιοπιστίας δημοσιεύματα του κ. Νταβία, κάνουμε μια εξαίρεση μιας και φαίνεται ότι η απώλεια ψυχραιμίας του εν λόγω κυρίου τον οδηγεί σε πλήρη αποστοίχιση από την πραγματικότητα και σε συνεχή ατοπήματα, για μερικά από τα οποία άλλωστε έχει κληθεί για εξηγήσεις από τη δικαιοσύνη.

Έτσι σε ένα από τα τελευταία του πονήματα γράφει επί λέξει (το ύφος,η ορθογραφία και η αισθητική δικά του):

“Η αλήθεια είναι ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΗ. Η βέρμπα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ πλέον δεν πιάνει πουθενά.

Όπως ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ -από το υλικό που υπάρχει αρχειοθετημένο στην ΠΛΑΤΕΙΑ, όποιος θέλει ας ανατρέξει να το θυμηθεί- είναι ότι όταν τρέχαμε για να μην κλείσει το ΠΕΔΥ του Κάτω Χαλανδρίου την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο – Η ΚΑΡΑΤΖΑ με το ΚΚΕ, στελέχη της παράταξής του Γ. Θωμά ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ – η κα Χριστούλη δεν εμφανίστηκε ΠΟΤΕ πουθενά και ο δήμαρχος (ο σημερινός δήμαρχος) ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΣΤΟ ΠΕΔΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Μια φορά παρουσιάστηκε ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΔΥ ΜΟΝΟ τότε, στις κινητοποιήσεις που κάναμε για την ΜΥ του Κάτω Χαλανδρίου και των Βριλησσίων (παραρτήματα και τα δύο του Χαλανδρίου).

….
Σιγά μην τους ένοιαζε η ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ και οι ασφαλισμένοι.
Μόνο το πολιτικό ταμείο τους νιάζει.

ΜΗ ….μήσω. !
Που θα καπηλευτεί και θα ιδιωτικοποιηθεί τον αγώνα μας για το ΠΕΔΥ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ η ….. νονά μας …..».

Επειδή πράγματι μια εικόνα αξίζει για χίλιες λέξεις, δημοσιεύουμε τη φωτογραφία που διαθέτουμε στο αρχείο μας από τις κινητοποιήσεις στο ΠΕΔΥ του Κάτω Χαλανδρίου, αυτό στο οποίο κατά τον κ. Νταβία «ο σημερινός δήμαρχος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ».

Ο Σ. Ρούσσος σε διαμαρτυρία για το ΠΕΔΥ

Διακρίνονται καθαρά Σίμος Ρούσσος, Γιώργος Κουράσης, Θωμάς Βαρδουλάκης, Λούλα Καρατζά, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί σε εφαρμογή ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πλήρες σχόλιο του κ. Άγγελου Νταβία στο blog Στην Πλατεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet