Έκτη συνεχόμενη ήττα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Έκτη συνεχόμενη ήττα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Το αρνητικό σερί δεν λέει να σπάσει για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου…

“Έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη η ομάδα μας πλέον, μετά και το οδυνηρό 1-2 από τον Γκυζιακό, σε ματς όπου και πάλι δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε”, γράφει η ομάδα στη σελίδα της στο facebook και συνεχίζει:

“Δείχνει να έχει κολλήσει ο Απόλλωνας, που μετά το αρχικό 3χ3, δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. Εκεί που έβαζε γκολ με ευκολία, τώρα το κάνει με… αίμα, αλλά και εκεί που δεν δεχόταν, τώρα τα προσφέρει στο πιάτο, στον εκάστοτε αντίπαλο. Κάτι δεν πάει καλά, είναι σαφές. Οχι, όμως, ότι αξίζαμε… μηδέν βαθμούς στα δύο τελευταία μας ματς, σε καμία περίπτωση”.

Το πρώτο ημίχρονο με τον Γκυζιακό ήταν αμφίρροπο, με φάσεις εκατέρωθεν. Η ομάδα του Απόλλωνα προηγήθηκε στο 16΄, με καρφωτή κεφαλιά του Φίλιππου Κοτσαύτη, έπειτα από πλάγιο άουτ του Γαλανόπουλου, συνεργασία που απέδωσε για τρίτη φορά φέτος.

Επίσης είχε ευκαιρία με τον Κανδεράκη για το 2-0, αλλά  αντ΄ αυτού δέχθηκε το 1-1 σε αντεπίθεση στο 27΄. Το παιχνίδι “άνοιξε” στη συνέχεια, με την ομάδα του Χαλανδρίου να έχει δοκάρι στην εκπνοή του ημιχρόνου, σε κεφαλιά του Μήτρου, αλλά να μην αμύνεται συνολικά σωστά, με αποτέλεσμα να απειλείται στις κόντρα επιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη ο Απόλλων κυριάρχησε και όπως συνήθως συμβαίνει φέτος, όσο περνούσε η ώρα, τόσο ανέβαζε στροφές. Ο Αλέξανδρος Παναγιώτου πήρε την κεφαλιά προ του τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες της ομάδας, ενώ και το διαγώνιο σουτ του Μήτρου πέρασε ξυστά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η ομάδα του Απόλλωνα πίεζε, επιζητούσε με καλή κυκλοφορία μπάλας το πολυπόθητο δεύτερο γκολ, ήταν όμως αυτή που το δέχθηκε και ενώ από τη ροή του αγώνα δεν προέκυπτε κάτι τέτοιο, αφού ο Γκυζιακός στην επανάληψη δεν είχε απειλήσει καθόλου. Ήταν η φάση του 80΄, όπου σε μια κάθετη μπαλιά στα δεξιά της άμυνας του Χαλανδρίου, ο αντίπαλος επιθετικός πλάσαρε εύστοχα τον εξερχόμενο Σύρακα.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό οι παίκτες του Απόλλωνα προσπάθησαν να σώσουν έστω τον βαθμό, δεν βρήκαν όμως τη λύση απέναντι σε μια εύλογα πολυπρόσωπη άμυνα, με συνέπεια στο τέλος να αναρωτιούνται και να ψάχνονται για το πώς χάθηκε (και) αυτό το ματς.

“Στην παρούσα φάση η ομάδα μας χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία. Ούτε ήταν η καλύτερη όταν κέρδιζε, ούτε είναι η χειρότερη τώρα που δεν κερδίζει. Τα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου να ξανάρθουν, από τη στιγμή που το κλίμα στα αποδυτήρια είναι σταθερά καλό, ποιότητα παικτών υπάρχει και η δουλειά στις προπονήσεις συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς.

Πάμε Απολλωνάρα!”, καταλήγει η ανάρτηση της ομάδας στο facebook.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Κωνσταντάκης, Τσεσμελής (36′ Βλάχος), Κοτσαύτης, Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Κανδεράκης, Λυμπερόπουλος Π., Μήτρου, Ισμέρης (75′ Κούκος), Βλογιαννίτης (57′ Γογγολίδης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet