Συμμαχία Πολιτών: Ξέθαψαν νόμο του 1982 για τη Δημοτική Συγκοινωνία
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ξέθαψαν νόμο του 1982 για τη Δημοτική Συγκοινωνία

Τι συμβαίνει με τη Δημοτική Συγκοινωνία Λυκόβρυσης – Πεύκης διερωτάται η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών.

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος κάνει λόγο για έναν νόμο που αφορά στα καύσιμα και τον οποίο «ξέθαψε» η δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης και αναμένει τη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Τι συμβαίνει με τη Δημοτική Συγκοινωνία; Πώς ξέθαψαν ξαφνικά έναν νόμο του 1982;
«Κάτι δεν έγινε καλά» αναφέρει η παράταξη «Συμμαχία Πολιτών»

Η απόφαση του Δήμου να περικόψει δραστικά τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην πόλη. Για τον λόγο αυτό η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, η οποία λειτουργεί  με πνεύμα δημιουργικό και χωρίς λαϊκισμούς, έφερε το θέμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και με υπευθυνότητα ζήτησε να γίνει συζήτηση αναλυτικά ώστε να ενημερωθούν όλοι για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρώην δήμαρχος Πεύκης, στη θητεία του οποίου νομιμοποιήθηκε η Δημοτική Συγκοινωνία (2007) και αγοράστηκαν τα δυο υπερσύχρονα λεωφορεία (2010), ανέφερε ότι λόγω της οικονομικής κρίσης θα έπρεπε να επεκτείνεται, αντί να συρρικνώνεται, η Δημοτική Συγκοινωνία. «Ακούσαμε από τον Δήμο ότι αιτία είναι το πλαφόν στα καύσιμα. Μα ο νόμος είναι από το 1982. Πώς λειτουργούσε επί 20 χρόνια η Δημοτική Συγκοινωνία;  Πώς οι άλλοι δήμοι συνεχίζουν χωρίς προβλήματα; Δεν μπορεί ξαφνικά να έρχονται τα επάνω κάτω. Κάτι δεν έγινε καλά» τόνισε.

Και συνέχισε: «Σε κλίμα συνεννόησης με τη δημοτική Αρχή και όχι σε κλίμα στείρας αντιπολίτευσης, θέλουμε να δούμε τι έφταιξε και επάνω από όλα πώς θα δώσουμε λύσεις στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, για το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου μας».

Οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης συμφώνησαν στην πρότασή μας αλλά δυστυχώς η δημοτική Αρχή αρνήθηκε να μπει το θέμα για συζήτηση στην ημερήσια διάταξη. Κρατάμε πάντως την υπόσχεσή της ότι θα το συζητήσει την επόμενη  φορά.

Θα περιμένουμε λίγες ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet