Σε διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Σε διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Κηφισιάς

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Κηφισιάς και ο Δήμος ζητεί τη συμβολή όλων των πολιτών στο έργο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 του Δήμου.

Ο Δήμος Κηφισιάς καταρτίζει το Επιχειρησιακό του Πρόγραμμα, το οποίο θα προσδιορίζει τις νέες δράσεις που θα υλοποιήσει τα έτη 2015-2019 για, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, «μια πόλη σύγχρονη, ευρωπαϊκή, λειτουργική και ανθρώπινη που θα αποτελεί κέντρο κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας και πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της χώρας».

Ως εκ τούτου ο Δήμος επιθυμεί τη συμβολή όλων στο έργο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, με τη διατύπωση προτάσεων αναφορικά με τις προτεραιότητες, τους στόχους, τις δράσεις και τα έργα που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της πόλης.

Για τον σκοπό αυτό, τίθεται σε Δημόσια Διαβούλευση το Στρατηγικό Σχέδιο, που αποτελεί το πρώτο μέρος της διαδικασίας εκπόνησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Το Στρατηγικό Σχέδιο θα εισαχθεί για συζήτηση και έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης όλων των προτάσεων των ενδιαφερομένων.

Οι πολίτες μπορούν να αποστείλουν τις παρατηρήσεις τους έως και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Μπορείτε να δείτε το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet