Χριστουγεννιάτικη δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη δράση διάθεσης προϊόντων στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει τη 18η χριστουγεννιάτικη δράση διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εδώ και τέσσερα χρόνια, με σκοπό να στηρίξουν τους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση.

Σε αυτή τη δράση περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί θα διαθέσουν πάνω από 140 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το ΟΑΚΑ επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από τις 8:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.

Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων και αυτή τη φορά θα γίνει άνευ τηλεφωνικής παραγγελίας με επιτόπια ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία επί τόπου να δοκιμάσουν, να αγοράσουν και να ενημερωθούν απευθείας από τους παραγωγούς για τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν. Επίσης, εάν κάποιο προϊόν δεν είναι της απολύτου αρεσκείας τους, έχουν τη δυνατότητα να το επιστρέψουν όσο διαρκεί η δράση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ο Δήμος Αμαρουσίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον έλεγχο των προϊόντων αλλά και για την επιλογή των παραγωγών με σκοπό την εξασφάλιση της άριστης ποιότητας και της χαμηλής τιμής των προσφερόμενων προς πώληση αγαθών».

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2038349, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στους αριθμούς 213 2038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Δείτε τον κατάλογο προϊόντων.

Οι επόμενες δράσεις μέσα στο 2016 έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες:

  • Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.
  • Κυριακή 6 Μαρτίου.
  • Κυριακή 24 Απριλίου.
  • Κυριακή 12 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet