Ήττα για το ΠΑΚ Χαλανδρίου από τις Αμαζόνες με 3-1 σετ
Αθλητισμός

Ήττα για το ΠΑΚ Χαλανδρίου από τις Αμαζόνες με 3-1 σετ

Με πολύ κακό ξεκίνημα για την ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου άρχισε το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της ΑΟΝΕ Αμαζόνων, καθώς βρέθηκε να χάνει με 11-0! Η αντίδραση ήρθε, αλλά η διαφορά που είχε δημιουργηθεί ήταν μεγάλη. “Αν και καλύψαμε μεγάλος μέρος της, χάσαμε το σετ με σκορ 19-25″ αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο οποίος συνεχίζει την περιγραφή ως εξής:

“Στο δεύτερο σετ του αγώνα μπήκαμε δυνατά και δεν αφήσαμε περιθώρια στους αντιπάλους, πιέζοντας στο σέρβις και κάνοντας αρκετές κόντρα επιθέσεις. Στα αρνητικά του σετ η άκρως απρεπής συμπεριφορά του προπονητή των Αμαζόνων προς τον δεύτερο διαιτητή, κάτι που του κόστισε μια κίτρινη και μια κόκκινη κάρτα.

Τα δυο σετ που ακολούθησαν είχαν παρόμοια εξέλιξη μεταξύ τους. Η ομάδα μας οδηγούσε στο σκορ μέχρι το 18, αλλά οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά και να κατακτήσουν το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι αυτό είχαμε την ποιότητα που μας έλειψε στα προηγούμενα, όχι όμως με την απαραίτητη διάρκεια. Λαμβάνουμε φυσικά υπόψη μας ότι παίζαμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, με δυνατά τελειώματα από τις άκρες. Η διαιτησία του παιχνιδιού ήταν καλή, με κάποια λάθη και απο τις δυο μεριές, που όμως δεν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Αμαζόνων”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet