Λύσεις για το 5ο Γυμνάσιο
Κοινωνία

Λύσεις για το 5ο Γυμνάσιο

Συνάντηση με εκπροσώπους του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Δημήτρη Σμυρνή και του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη. Εκ μέρους του σχολείου συμμετείχαν ο γυμνασιάρχης κ. Γάλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Μπότας, με μέλη του Συλλόγου και αντιπροσωπεία μαθητών του 15μελούς Συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ετέθη προς τη δημοτική αρχή το αίτημα διαπλάτυνσης και επέκτασης του πεζοδρομίου επί της οδού Ευκαλύπτων, προκειμένου να είναι ασφαλής η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στο σχολείο.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, άμεσα θα εξετασθεί η διαδικασία επέκτασης του υφιστάμενου πεζοδρομίου επί της οδού Ευκαλύπτων και η ανακατασκευή του πεζοδρομίου που βρίσκεται όπισθεν του σχολείου. Παράλληλα διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι στον σχεδιασμό της διοίκησης είναι να γίνουν όλοι οι δρόμοι πέριξ των σχολείων της πόλης, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας ή πεζόδρομοι.

Όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου η, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημά τους, ενώ ο γυμνασιάρχης κ. Γάλος ευχαρίστησε εγκάρδια τον κ. Γ. Πατούλη καθώς, μέσα από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, το σχολείο λειτουργεί απρόσκοπτα, χωρίς να αντιμετωπίζει λειτουργικά προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet