Ο «Ντον Τζιοβάνι» μάγεψε και την Πεύκη
Πολιτισμός

Ο «Ντον Τζιοβάνι» μάγεψε και την Πεύκη

Την Τετάρτη 2 Απριλίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη του ΚΟΙΠΑΠ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την Εθνική Λυρική Σκηνή, παρουσίασαν στο κατάμεστο θέατρο της Πεύκης την όπερα του Μότσαρτ «Ντον Τζιοβάνι» με τη μορφή της Όπερας της Βαλίτσας. Οι συντελεστές της επιτυχημένης παράστασης, που έχει αγκαλιάσει το κοινό τα τελευταία δύο χρόνια, σε όλη την Ελλάδα, καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης του ΚΟΙΠΑΠ Νίκος Γκαραβέλας, που ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Κώστας Νικολιδάκης, που τόνισε την επιτυχημένη συνεργασία της Βιβλιοθήκης με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» κ. Τροχόπουλος, ο εκπρόσωπος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής κ. Οικονομόπουλος, η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ Παναγιώτης Πανταζής και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ Θανάσης Κίκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet