Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους Τροβαδούρους Κηφισιάς
Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους Τροβαδούρους Κηφισιάς

Ο Σύλλογος «Τροβαδούροι Κηφισιάς» πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30, στην αίθουσα του δημαρχείου Κηφισιάς «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», την ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του, με ποικίλη μουσική, υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας».

Συμμετείχαν:

Στο πρώτο μέρος: Νάνσυ Παπακωνσταντίνου (τραγούδι) και Φωτεινή Τριανταφύλλου (πιάνο).

Στο δεύτερο μέρος: Ζωή Θεοδωροπούλου (τραγούδι) και Φίλιππος Χίου (πιάνο).

Το πολυπληθές κοινό, που καλωσόρισε θερμά η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπία Καλού, απόλαυσε ποιοτική μουσική και τραγούδια που απέδωσαν με εξαίρετο τρόπο οι εκλεκτοί καλλιτέχνες και συμμετείχε σιγοτραγουδώντας σε πολλά απ’ αυτά,  ενώ στο τέλος όλοι όρθιοι έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Η βραδιά έκλεισε με εγκάρδιες ευχές του συντονιστή Μάρκου Μάστρακα για «Χαρούμενα Χριστούγεννα & ελπιδοφόρα νέα Χρονιά», υπό τα θερμά χειροκροτήματα όλων.

Πολλές οι παρουσίες στην εκδήλωση

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Πόλυ Αστερίου, Σάντυ Ντελτόρο-Πατρινού, Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, Ντέμυ Αγαπάκη, Πάνος Ραυτόπουλος, Γιώργος Σκορδίλης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Νίνα Βλάχου, Περικλής Καραγιαννάκης, Νίκος ΑναγνωστάτοςΑγγελική Πιτίδη και οι πρόεδροι Τοπικών Συλλόγων Κεφαλληνών, Διονύσης Κεκάτος, Φίλων Μουσικής,  Φραντζέσκο Βιανέλο και Μικρασιατών, Κυριάκος Μαρτάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet