Σύλλογος Πολυδρόσου: Τα έργα βιοκλιματικής δεν… σέβονται τα ΑμΕΑ
Ποιότητα Ζωής

Σύλλογος Πολυδρόσου: Τα έργα βιοκλιματικής δεν… σέβονται τα ΑμΕΑ

Ανοιχτή επιστολή προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και τους δημοτικούς συμβούλους απευθύνει ο Σύλλογος Πολυδρόσου αναφορικά με το έργο «Βιοκλιματική Αναβάθμιση Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω δημιουργίας διαδρομής πεζών – ποδηλάτων» και την κατάσταση που έχει δημιουργήσει σε περιοχές του Δήμου.

Ο Σύλλογος αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στην κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω των έργων, οι λωρίδες των πεζοδρομίων για την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα όρασης.

Ακολουθεί η επιστολή:

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Γιατρός ο ίδιος (κατά συνέπεια ευαισθητοποιημένος), ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για το έργο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, θα δείξουν κάποια αντανακλαστικά για την αποκατάσταση της απαράδεκτης κατάστασης που έχει δημιουργήσει η κατασκευή του έργου της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου μέσω δημιουργίας διαδρομής πεζών – ποδηλάτων»;     

Συνημμένες μερικές πρόσφατες φωτογραφίες από την περιοχή του Πολυδρόσου από την ειδική λωρίδα εξυπηρέτησης συνανθρώπων μας χωρίς όραση.

Ο σεβασμός στον πολίτη και ειδικότερα στους συνανθρώπους μας ΑΜΕΑ είναι υποχρέωση και δείγμα Πολιτισμού όλων των εθελοντικά ενασχολούμενων με τα κοινά.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Βασίλης Καπρινιώτης

Πρόεδρος

ΥΓ. 1. Στην περίπτωση που υπάρξει απάντηση, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε για ενημέρωση των μελών μας από ποιον εξουσιοδοτήθηκε ο ανάδοχος – κατασκευαστής του έργου να μην εφαρμόσει τα εγκεκριμένα σχέδια (ΑΣ 6.7.2 & 6.7.3) για τη διασταύρωση των οδών Ακακιών & Φραγκοκλησιάς. 

2. Να περιέλθουν σε γνώση μας οι έγγραφες απαντήσεις του Δήμου, στις από 06-10-2015 τρεις συνημμένες επιστολές μας (για θάμνους, για στάσεις, για ιδιοκτησίες).

Έργο βιοκλιματικής ανάπλασης των γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου - ΠολύδροσοΈργο βιοκλιματικής ανάπλασης των γειτονιών του Δήμου Αμαρουσίου - Πολύδροσο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet