Αποκριάτικος χορός προσκόπων
Κοινωνία

Αποκριάτικος χορός προσκόπων

Στον αποκριάτικο χορό, για την ενίσχυση των Συστημάτων όλων των Προσκόπων Αμαρουσίου, που διοργάνωσαν οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων και του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου, παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τα στελέχη και τους φίλους του προσκοπισμού, ο δήμαρχος εξήρε τη σημαντική εθελοντική προσφορά και τη συμμετοχή τους στις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώνει ο Δήμος, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στο σημαντικό έργο που επιτελούν, μεταλαμπαδεύοντας πανανθρώπινες αξίες στη νέα γενιά.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Μαργαρίτα Γεωργοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, σημειώνοντας ότι οι πρόσκοποι είναι κοντά του, και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην προαγωγή του έργου του Δήμου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο αρχηγός του Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων, ιατρός Ιωάννης Γεωργόπουλος και ο Τοπικός Έφορος Αμαρουσίου – Μελισσίων Νίκος Μπόγδανος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet