Β. Ζορμπάς: Ο δήμαρχος απών από τις κοινωνικές διεκδικήσεις
Κοινωνία

Β. Ζορμπάς: Ο δήμαρχος απών από τις κοινωνικές διεκδικήσεις

Την απουσία του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, από τη συνάντηση συλλόγων της πόλης και επικεφαλής παρατάξεων με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων για το θέμα που έχει προκύψει με τη λεωοφορειακή γραμμή Β5 στηλιτεύει ο τέως δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, μέσω ανακοίνωσης της παράταξής του, Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, η οποία ακολουθεί:

Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση πολυμελούς αντιπροσωπείας από τον Δήμο μας με στελέχη του υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων, για να διεκδικήσει τη μη κατάργηση της διέλευσης του λεωφορείου Β5 από τον ιστό της πόλης μας.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση στο υπουργείο

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι πρόεδροι των Συλλόγων «Κατοίκων Τσακού», «Πευκακίων», «ΕΝΕΒΑΠ», ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», Βασίλης Σαββίδης, Στέφανος Μπακογιάννης, Βασίλης Τσαγκάρης και Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος, αντίστοιχα,  με μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων τους. Την ενεργό συμπαράταξή τους στη σοβαρή αυτή διεκδίκηση για τους κατοίκους της πόλης μας απέδειξαν με την παρουσία τους οι πρώην δήμαρχοι και επικεφαλής παρατάξεων Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος και ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανδρέας Γκιζιώτης, μαζί με στελέχη των παρατάξεών τους.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με  συμβούλους της γενικής γραμματέως του υπουργείου και του υπουργού, στους οποίους ανέπτυξε τις θέσεις της και την κάθετη  αντίρρησή της σε οποιαδήποτε μεταβολή του ισχύοντος δρομολογίου του Β5. Παράλληλα, τους κατέθεσε εγγράφως το αίτημά της (συνοδευόμενο με πάνω από χίλιες υπογραφές), το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, καθώς και ανακοινώσεις των Συλλόγων «Τσακού» και «Άγιος Ιωάννης». Η αντιμετώπιση του θέματος, από τους παράγοντες του υπουργείου κρίνεται ως θετική.

Μεγάλος απών από τη συνάντηση και τη διεκδίκηση, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και η παράταξή του, που δεν εκπροσωπήθηκε ούτε έστω από έναν δημοτικό σύμβουλο. Παρά τις φραστικές δεσμεύσεις του, ο δήμαρχος εξακολουθεί να αδιαφορεί (όταν δεν φροντίζει να το «σαμποτάρει») για το σοβαρό αυτό κατά βάση κοινωνικό ζήτημα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Αλήθεια, θυμάται το προεκλογικό του σύνθημα «υπερασπιζόμαστε την κοινωνία»; Μπορεί να μας πει το πώς στην προκειμένη περίπτωση;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet