Κατεβλήθη το επίδομα Κληροδοτήματος Καλαμβόκη
Κοινωνία

Κατεβλήθη το επίδομα Κληροδοτήματος Καλαμβόκη

Κατεβλήθη, από την Επιτροπή Διαχείρισης του Κληροδοτήματος Καλαμβόκη, το επίδομα Κληροδοτήματος Καλαμβόκη την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Η Επιτροπή που αποτελείται από  τον  δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ως πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης Κληροδοτήματος Καλαμβόκη, τον προϊστάμενο εφημέριο Ιερού Ναού Ζωοδ. Πηγής Μελισσίων πατέρα Θεόδωρο Φωτιάδη, τον προϊστάμενο εφημέριο Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου Μελισσίων πατέρα Λουκά Τσατήρα ως μέλη, διένειμε ως βοήθημα το ποσό των έντεκα χιλιάδων τριακοσίων σαράντα δύο ευρώ και είκοσι πέντε λεπτών (11.342,25 ευρώ) στους γονείς εκατόν εβδομήντα (170) παιδιών που πληρούσαν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τη θέληση του διαθέτη και υπέβαλαν αιτήσεις, οι οποίες εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Διαχείρισης. Η επιδότηση αφορούσε το έτος 2013.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο θεματικός αντιδήμαρχος του Δήμου Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και η ανιψιά του διαθέτη κα Αντιγόνη Καλαμβόκη.

Για την επιδότηση του έτους 2014 θα υπάρξει ανακοίνωση, από τον Δήμο Πεντέλης, όμως όσοι επιθυμούν μπορούν  να καταθέσουν την αίτηση για την επιδότηση των παιδιών τους εάν πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Εάν έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2004 έως 31-12-2014, είναι δημότες της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων και έχουν οικογενειακό ετήσιο εισόδημά που δεν ξεπερνά τα είκοσι χιλιάδες ευρώ (20.000,00 ευρώ) ετησίως προσκομίζοντας:

Για όσους έχουν έως  τρία παιδιά:

  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  • Εκκαθαριστικό Φορολογικής Δήλωσης έτους 2014.

Για τους πολύτεκνους:

  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet