Παίζουμε μουσική με… γυαλί στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου
Ποιότητα Ζωής

Παίζουμε μουσική με… γυαλί στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Παίζουμε μουσική με… γυαλί σε εκδήλωση με θέμα την Ανακύκλωση Γυαλιού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) θα πραγματοποιήσει μουσικό δρώμενο με θέμα την ανακύκλωση γυαλιού στους μπλε κώδωνες, από τις 11:00 έως τις 16:00, στη συμβολή των οδών Ανδρ. Παπανδρέου & Βασ. Γεωργίου.

Θα στηθεί μία σκηνή με γυάλινες συσκευασίες, οι οποίες θα έχουν τον ρόλο μουσικών οργάνων. Μια ομάδα μουσικών της οποίας ηγείται ο γνωστός Έλληνας μουσικός Νίκος Τουλιάτος, θα παίξει μουσική με τα γυάλινα αντικείμενα και θα καλεί τον κόσμο να συμμετέχει και αυτό.

Το όλο μουσικό δρώμενο διέπεται, σύμφωνα με την ΕΕΑΑ, από διαδραστικότητα η οποία επιτυγχάνεται αφενός από την προτροπή των μουσικών από σκηνής και αφετέρου από το κάλεσμα των promoters γύρω από τη σκηνή.

Την ώρα που οι μουσικοί παίζουν κορίτσια από την ΕΕΑΑ, ντυμένα στα χρώματα του μπλε κώδωνα, θα ενημερώνουν το κοινό, θα παίζουν μαζί του με παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό και θα το καλούν να παίξουν μουσική με γυάλινα αντικείμενα που θα έχει μοιράσει η ΕΕΑΑ. Παράλληλα, θα δίνεται ενημερωτικό υλικό και θα παίζεται σε tablet το παιχνίδι «Γυάλινη Αναζήτηση» και οι συμμετέχοντες θα μπαίνουν σε κλήρωση για δύο ποδήλατα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet